Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със

...
Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със
Коментари Харесай

Борисов: Разединението в българското общество взима застрашителни размери

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти в Сандански.

Политикът даде образец със стрелбата по словашкия министър председател Роберт Фицо през вчерашния ден, както и с митингите в Нова Каледония във Франция.

Той още веднъж приказва за автомагистралите. 

" Сега " Струма " щеше да е подготвена, " Хемус " щеше да е подготвен и до Русе щяхме да сме на трошляк. Нула! И освен нула. Те се пробват през - изключително има едни утринни водещи да употребяват пропагандата да ни нападат. Това няма да разреша, благи мои. Кирил Петков и неговото държавно управление имаха цялостно болшинство тези три години.

" За " Струма " ви е мъчително. И би трябвало да сложите едни билбордове на Продължаваме промяната (ПП) - за тези, които стоят в тапите, и единствено с едни стрелкички: " Благодаря за тези обществени контакти няколко часа да стоим в Кресненското дефиле. Едно благо, с едно палче: " Браво, отлично, задръстихте България ", съобщи още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ приказва и за слабата усвояемост на евросредствата и Плана за възобновяване. 

Защо не одобриха Плана за възобновяване? Три години - в случай че трябваше да трансформират закони, за какво не ги трансформираха? Уважаеми водещи, за какво те не трансформираха законите, в случай че е трябвало? Защо набиха закони, които не трябват за Плана и лишиха българите за възобновяване след коронавирус рецесията. ГЕРБ нямат никаква виновност! И колкото и да употребяват тези опорни точки, няма да се съгласим! ", съобщи той.

" Искам да знаете, че извънредно значимо като геостратегически план е АЕЦ " Козлодуй " с двата нови реактора по американска технология. Строител е Хюндай и мисля, че даже от тези райони ще отидат служащи там, тъй като в даден миг ще трябват 10-20 000 служащи по този огромен план. Спасихме Маришките централи. И в тази война, в която ние поддържаме Украйна, евтиният ток приляга на българското население и българския бизнес. И мисля, че с отлагането с една година на либерализацията на пазара мисля, че с една година можем да отложим отскачането на цената на тока. Това е постижимо и можем да го поемем като ангажимент ", разясни водачът на ГЕРБ.

Той разяснява и тематиката с миграцията. Обясни, че до преди три години у нас е имало нулева миграция и са идвали европейски министър председатели, които да видят по какъв начин се охранява тя.

Борисов разяснява и злополуката с автомобила на НСО край Варна, в който е бил и Кирил Петков. 

" Който не кара, той не прави произшествия ", съобщи Борисов.

Предизборното събитие бе намерено от Андрей Новаков.

Росен Желязков посочи че " ГЕРБ е партия, която има ясна визия и ясно водачество в лицето на бъдещия министър-председател Бойко Борисов ".

Според него програмата на партията планува през идващите години благосъстоянието на българина да доближи до 80% от това на европееца.

Думата взе и Томислав Дончев.

" Късметът обича работливите и смелите. Най-важните въпроси сега са два. Единият е за какво отиваме отново на избори, а другият е какво ще вършим след тях ", стартира той и изясни, че както в науките, от време на време се вършат опити, само че това не би трябвало да се прави нито със здравето на хората, нито с ръководството на една страна.

" За страдание през последните три години и страната, и обществото ни бяха жертва на опити. На всичкото от горната страна лаборантите бяха нагли ", сподели Дончев. Като образец уточни това, че в политиката е признато държавно управление да сформира първата политическа мощ, само че в 49-ото Народно събрание не стана по този начин.

Той напомни думите на колежката си Деница Сачева, че повода да се отиде отново на избори, е желанието им за еднолична власт. Според него пък е друго - нежеланието им да изоставен фантастичния си свят.

" Трябва да си вземем България назад ", съобщи Андрей Новаков.

" Сигурно мислите, че ще ви приказваме единствено за национална политика, само че не е по този начин. Тук сме, тъй като желаеме по витрините на магазините в Сандански да има не по-лоша храна от Щутгарт. Не желаеме опашки ", желаеме Шенген, сподели Андрей Новаков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР