Кевин Спейси получи италианска награда за цялостен принос в киното

...
Кевин Спейси получи италианска награда за цялостен принос в киното
Коментари Харесай

Кевин Спейси получи награда за цялостен принос в киното

Кевин Спейси получи италианска премия за повсеместен принос в киното макар систематичните обвинявания в полов тормоз, които опорочиха кариерата му.

Миналата седмица Спейси се яви посредством видеовръзка пред съд в Лондон, с цел да пледира непорочност по няколко обвинявания в полови дейности против мъж преди към 20 години. Обвиненията бяха обединени с по-ранен обвинителен акт от пет точки за хипотетични полови закононарушения против трима мъже сред 2005 година и 2013 година, за които артистът към този момент бе пледирал, че не носи виновност.

По друго дело, което завърши през октомври в Съединените щати,  Кевин Спейси беше оневинен по обвиняванията за полов тормоз, отправени от артиста Антъни Рап в края на 2017 година, съобщи Българска телеграфна агенция

Въпреки това Националният музей на киното в Торино заяви, че е връчил премията " Стела каузи моле " като самопризнание за „ персоналната хармония и авторския принос на Спейси в развиването на драматургичното изкуство “. 63-годишният Спейси беше поканен да приказва в музея при връчването на наградата.



„ Със сигурност се усещам блажен, признателен и преклонен и сърцето ми е изпълнено с признателност към Музея на киното, тъй като имаше la palle („ топките “, итал.) да ме предложения довечера “, сподели той.

Спейси е притежател на „ Оскар " за функциите си в „ Американски прелести “ и „ Обичайните обвинени “. След това кариерата му внезапно пое надолу, откакто преди няколко години над 20 мъже го упрекнаха в полов тормоз.

В навечерието на церемонията по награждаването основаният в Торино вестник „ Ла стампа “ разгласява публицистична публикация със заглавие „ Италия, земя на цялостната индулгенция “.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР