Кенийка продаде съпруга си на любовницата си, информира dariknews.bg. Жената

...
Кенийка продаде съпруга си на любовницата си, информира dariknews.bg. Жената
Коментари Харесай

Съпруга продаде партньора си на любовницата му

Кенийка продаде брачна половинка си на любовницата си, осведоми dariknews.bg. Жената разбра за изневярата на мъжа си, само че не изгуби хладнокръвие, а подписа договорка.

Действието се развива като във кино сюжет: прибирайки се у дома по-рано от работа, брачната половинка заварва мъжа си в спалнята с друга. Измамената не вдигнала скандал, а мъжът й не се опитал да изяснява каквото и да е - всичко било ясно. Той си събрал багажа и безмълвно напуснал дома си.

Краят на тази история обаче бил малко по-различен, в сравнение с във филмите, написа " Яндекс ". След като погрешният брачен партньор не се обадил повече от седмица, дамата не се разстроила, а намерила преференциален за себе си излаз от обстановката. Основната й грижа била обвързвана с трите деца, за които татко им явно въобще не се вълнувал. Затова кенийката решила да се свърже с любовницата на мъжа си и да й предложи преференциална договорка - новата изгора на брачна половинка й да заплати 20 $, а в подмяна на това законната жена няма да пречи на щастието на влюбените. Двете се споразумели за сумата от 17 $.

Измамената брачна половинка не съжалявала ни минимум за постъпката си, защото мъжът й имал навика да пие и не й помагал. Изкараните по този метод пари тя похарчила за децата си, на които купила дарове и нови облекла. Съдбата на брачна половинка й не я интересува. Жената е безапелационна, че в случай че той изиска амнистия и пожелае да се върне, тя няма да го допусне повече в живота си.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР