Казваме ви на кои модели обувки трябва да обърнете внимание,

...
Казваме ви на кои модели обувки трябва да обърнете внимание,
Коментари Харесай

Как да изберем обувки по тип фигура: трикове, с които краката да изглеждат елегантно

Казваме ви на кои модели обувки би трябвало да обърнете внимание, тъй че краката да наподобяват красиво.

1. Вид на фигурата – круша (триъгълник)

Характеристики на фигурата:  заоблени, женствени ханша, дъната е по-тежка от горната част. Краката наподобяват къси по отношение на дължината на тялото. Раменете, талията и бюстът са относително тесни.

Крушови звезди: Шакира, Дженифър Лопес, Бионсе, Кейт Уинслет, Холи Бери, Рейчъл Билсън.

Обувки за круши:  типичен, обувки с чеп или платформа и ботуши със междинен ток. Ходилото може да е леко заострено. Но да се носят обувки с отворена пета не се предлага, защото петата прави краката по-дебели.

Сандали са идеални обувки

2. Вид на фигурата – часовници (X)

Характеристики на фигурата:  бюстът и бедрата са почти идентични по мярка и са разграничени от талията на трепетлика. Удължени, стройни или леко цялостни крайници.

Звезди от часовници: Моника Белучи, Скарлет Йохансон, Катрин Зета-Джоунс, Блейк Лайвли, Ким Кардашян, София Вергара.

Обувки за часовник:  изборът значително ще зависи от пълнотата на прасците. Стилистите предлагат да носите заострени обувки с ниски и междинни токчета. Обувки и ботуши до глезена ще наподобяват хармонично. Собствениците на цялостни крайници би трябвало да заобикалят балерини с тънки подметки.

3. Вид на фигурата – ябълка (кръг)

Характеристики на тялото: междинен растеж, бюст на устата и тесни ханша. Характерна специфичност е неналичието на талия и емфатичен стомах. Основното преимущество са много грациозните крайници, въпреки и не доста дълги.

Звезди – ябълка: Рийз Уидърспун, Джесика Симпсан, Лив Тайлар, Адел.

Обувки за ябълката:  сандалите с чеп ще създадат силуета по-хармоничен. Обувки, които комбинират платформа и необятна пета, наподобяват ефектно. Стилисти захора с тесни крайници предлагат да носят сандали със междинни токчета, украсени с каишки.

Сандали Jana

4. Вид на фигурата – банан (правоъгълник)

Характеристики на фигура:  гърдите, бедрата и талията са сходни по размер. Се смята за атлетичен. Характерна специфичност е неналичието на женствени завои. А мощната страна е плосък стомах и стройни ханша.

Бананови звезди: Мила Йовович, Джулия Робъртс, Кийра Найтли, Жизел Бюдхен.

Обувки с правоъгълник: обувки с токчета нарисуват контур. Сандали на токчета с копче наподобяват изключително впечатляващи. Ако токчетата не ви харесват, тогава би трябвало да опитате с маратонки (както с тънка подметка, по този начин и масивни).

5. Вид на фигурата – морков (обърнат триъгълник)

Характеристики на фигурата:  тесните ханша стават контрастност на необятните плещи и гърдите. Силно преимущество: опънати крайници, които образно наподобяват дълги заради леко оразмерена талия.

Моркови звезди: Анджелина Джоли, Рене Зелуегър, Камерън Диас, Наоми Кембъл, Деми Мур.

Обувки за извърнат триъгълник: обувки и ботуши със стабилна  пета. Но би трябвало да се заобикаля обувка с солидна подметка, или дебели такчета.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР