Казахстан - Финландия 0:2 в световна квалификация Финландия победи с

...
Казахстан - Финландия 0:2 в световна квалификация Финландия победи с
Коментари Харесай

Финландия все още е в играта за Мондиал 2022

Казахстан - Финландия 0:2 в международна подготовка

Финландия победи с 2:0 в гостуването си на Казахстан и по този метод се изравни по точки с втория в групата Украйна. Двете попадения за " суоми " бяха дело на Теему Пуки, който се разписа в края на първото и началото на второто полувреме.

Гостите поведоха в последната минута на първата част, когато топката бе пратена с меко подаване към Теему Пуки в наказателното поле и нападателя съумя да означи за 1:0. Съдията добави три минути в допълнение време, в които Пуки още на два пъти можеше да се разпише - първо стреля от добра позиция на границата на наказателното поле около вратата на домакините, а минута по-късно бе изведен чудесно и съумя да прати топката в мрежата, само че попадението бе анулирано заради засада.

Гостите означиха второ попадение при започване на втората част, когато бе провокирана блъсканица в наказателното поле на Казахстан след няколко положителни отигравания, в последна сметка Урхо Насила стреля добре и вратарят на Казахстан Игор Шацкий не се намеси добре, избивайки топката в краката на нахлуващия Пуки и той означи за крайното 2:0.
 Хърватия и Словакия направиха 2:2 в международна подготовка
Хърватия загуби първото място след трагично тъждество, Турция победи в 99-ата минута

Мачът стартира неприятно за отбора на Златко Далич
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР