Кавърът на известната песен “Здравей, как си приятелю! се яви

...
Кавърът на известната песен “Здравей, как си приятелю! се яви
Коментари Харесай

Изненада! Българска песен счупи всички рекорди в Америка

Кавърът на известната ария “Здравей, по какъв начин си приятелю! ” се яви на кънтри състезанието “Country Top 40 ”САЩ. Там тя сподели зашеметителен триумф. В американската ранглиста има още една наша ария. Това е “Живей за мига ” на Роси Кирилова.

Новото предложение за майското издание на класацията е " Hello My Friend ". Преодолявайки конкуренцията на повече от 300 нови оферти, песента се класира и зае 23- то място.Английският текст, аранжиментьт и изплнението още веднъж са на Нейко Генчев (Барни Есвил). А песента е позната и обичана на генерации българи - " Здравей, по какъв начин си приятелю ", на композитора Стефан Диомов.
-->
Барни Есвил изплнява песента в дует с младата контри звезда от Нешвил Сара Харалсьн. От Нешвил са и студийните музиканти, които вземат участие в записа, а постпродукцията е дело още веднъж на " Макс Саунд студио " на именития китарист на " Диана Експрес " Максим Горанов.

Нейко Генчев посочи, че класацията " Country Top 40° се образува от мненията на повече от 1000 водещи на излъчвания за кънтри музика, диджеи и публицисти, и се изльчва от 1000 радиостанции в света, които контри радиото от Нешвил доставя с аудио и видео клипове и с нови оферти.

Класирането непосредствено на 23 място в тази международна ранглиста е невиждан триумф за бьлгарската музика, която към този момент заема място измежду най-хубавите в този род, акцентира пред Българска телеграфна агенция Нейко Генчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР