Катрин Глинджева. Снимка: Скрийншот от ТикТок Българка, задържана на летището в

...
Катрин Глинджева. Снимка: Скрийншот от ТикТок
Българка, задържана на летището в
Коментари Харесай

Българка е била задържана на летището в Тел Авив

 Катрин Глинджева
Катрин Глинджева. Снимка: Скрийншот от ТикТок

Българка, арестувана на летището в Тел Авив , показа видео в обществената мрежа TikTok, в което споделя за ужасните условия, при които е държана. Тя приканва българския консул да се намеси и да й помогне.

Катрин Глинджева споделя, че е пристигнала на аеропорта в 09:30 часа на 11 февруари .

„ Тук съм за трети път. Имах платена виза до април, която се оказва, че щом е взета от Тел Авив за България – тази виза автоматизирано отпада. Не работя тук и не съм на черно. Тук съм при фамилни другари. “, изяснява тя.

Младата жена е чакала документи , с които да стартира легално да живее и да работи в Израел, само че по думите й на летището са решили, че няма да я пуснат и ще я депортират назад в София.

„ Когато попитаме някой нещо, той непосредствено ни подминава като пътен знак. Дават ни да ядем това /бел. ред. – показва пакетирани тестени закуски/, което безусловно никой не го яде, а сме умрели от апетит. Аз не го хапвам, вътре има мазнини, против които имам алергия. И вода от шише, което не знам от какъв брой време седи тук. Никой не желае да ни придружи до Свободната зона, с цел да си купим нещо за ястие и за пиянство. Това са 24 часа, в които ние сме държани като нарушители и животни, бе храна и без вода, без цигари. Не ни дават да пушим. Никой не ни дава да излезем и да ни придружи до вънка, от човечност да излезем да пушим цигара. “, споделя още тя, добавяйки, че е студено .

Стотици консуматори на ТикТок са коментирали и споделили видеото. Част от тях изясняват, че са били в нейното състояние , като някои разкриват шокиращи случаи – че са държани седмица на същото място .

Други подлагат на критика Глинджева, че не се е срещнала с визовия режим . Трети я приканват да се обърне към българския консул и да си търси правата.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР