Като премиер за последните 12 години Бойко Борисов има близо

...
Като премиер за последните 12 години Бойко Борисов има близо
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Бойко летял тайно над 200 пъти с „Авиоотряда“ до Горна Оряховица с 20-минутен престой, какво е носил премиерът?

Като министър председател за последните 12 години Бойко Борисов има близо 200 секрети полета със аероплан и хеликоптер на държавния „ Авиоотряд 28 “ до… Горна Оряховица, където престоят му е бил едвам към 20-ина минути, след което министър-председателят е връщан назад в София, научи Narod.bg от собствен източник в спецслужбите.

Въпросът е каква толко значима причина или мотив има министър председателят да лети години наред през няколко месеца до летище от ранга на Горна Оряховица и дали с полетите не са пренасяни „ неща “, които да бъдат предадени в градчето, с цел да поемат своя път зад граница, пита риторично информаторът ни.

Обоснованите подозрения са, че с полетите, осъществени с държавните самолети и хеликоптер, са пренасяни активи, които да бъдат изведени от България към банки с лек режим, където да бъдат скрити по сметки на подставени лица.

Реклама

Наличието на такива секрети полети без на пръв взор никаква логичност въпреки всичко има своето пояснение, с което явно и прокуратура е наясно.

Именно в търсене на уличаващи документи на 3 юни, събота, е извършена огромна акция, при която са обискирани 4 адреса, свързани с Бойко Борисов. Засега е ясно, че са конфискувани доста финансови документи като платежни, фактури, описи с хора и притежаваните от тях компании, и други

Дали прокуратурата ще се сети да разнищи работата на „ Авиоотряд 28 “ и неговата употреба от премиера от ГЕРБ?

Narod.bg ще разгласява още данни за полетите на Бойко Борисов с държавните самолети до прелюбопитните дестинации зад граница, с цел да окуражи държавното обвиняване да стигне до истината

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР