Като народен представител напълно подкрепям решението на Специализираната прокуратура да

...
Като народен представител напълно подкрепям решението на Специализираната прокуратура да
Коментари Харесай

Младен Маринов: Видяхме най-грозните реалности в задкулисието на политиката ни

" Като депутат изцяло поддържам решението на Специализираната прокуратура да се самосезира и да извърши инспекция на абсурда „ 500 k “. Този скандал извади нескрито едни от най-грозните действителности в същинското задкулисие на българския политически живот, наречено „ партии на смяната “. Това написа във Facebook някогашният вътрешен министър Младен Маринов и народен представител от ГЕРБ изрази поддръжка към спецпрокуратурата във връзка абсурда с Татяна Дончева и Има Такъв Народ.

" Към какво са имали желание да ни трансформират тези партии, уповавам се, ще стане ясно след дейностите на способените прокурори. Без да взема страна в абсурда сред депутатите от ИБНИ и Има Такъв Народ, нашата парламентарна група ще предложи основаването на анкетна комисия в Народното събрание, в случай че, несъмнено, президентът не го разпусне в идващите дни ", написа Маринов.

" Днес, ние декларирахме това наше желание и от трибуната в пленарната зала. Призовавам служебното политическо управление на Министерство на вътрешните работи, в случай че в хода на инспекцията получи инструкции за осъществяването на съответните следствени дейности по абсурда, да постави най-малко същите старания като тези, с които бяха преследвани и репресирани кметовете, общинските ръководители и симпатизантите на ГЕРБ по време на последната предизборна акция! ", написа още някогашният вътрешен министър.

В последните дни стана ясно, че Татяна Дончева се е срещала с депутата от Има Такъв Народ Радостин Василев и по време на срещата е изписвала на листче " 500К ". Това бе прочетено от анализатори като 500 000 лв. и в общественото пространство се лансираха съмнения, че е предложила рушвет, като е желала да разцепи партията на Слави Трифонов. Дончева отхвърли съмненията и съобщи, че ще си потърси правата в съда.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР