Харви Уайнстийн ще бъде изправен пред нов процес в Ню

...
Харви Уайнстийн ще бъде изправен пред нов процес в Ню
Коментари Харесай

Харви Уайнстийн ще бъде изправен пред нов процес в Ню Йорк тази година

Харви Уайнстийн ще бъде изправен пред нов развой в Ню Йорк незабавно през септември, защото прокурорите в Манхатън дадоха обещание още веднъж да преследват опозорения кино магнат, чиято присъда през 2020 година за секс закононарушения и обезчестяване беше анулирано предходната седмица.

В изненадващо решение най-висшият съд на щата анулира първичната присъда против Уайнщайн, откакто заключи, че показанията за хипотетично полово принуждение, дадени от три дами, които не са били част от делото, може да са непозволено повлия журито. Уайнщайн беше наказан на 23 години затвор.

Офисът на окръжния прокурор на Манхатън сподели пред наказателния съд в сряда, че делото, заведено през 2018 година, „ остава мощно [един] “ и че прокурорският екип ще бъдете подготвени още веднъж да се изправите пред съда след празника на Деня на труда в Съединени американски щати.

Уайнстийн, който се лекува в болница Белвю в Ню Йорк за разнообразни медицински положения и е прикрепен към инвалидна количка, участва на късото чуване, само че не проговори. То...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР