Като една от най-провокативните знаменитости Ким Кардашиян често си навлича

...
Като една от най-провокативните знаменитости Ким Кардашиян често си навлича
Коментари Харесай

Къде толкова сгреши този път Ким Кардашиян

Като една от най-провокативните звезди Ким Кардашиян постоянно си навлича отрицателни мнения. Понякога ги провокира с облеклото си, различен път с държанието си или пък с изявление. Сега обаче го прави с видео в TikTok, което нямаше по какъв начин да бъде подминато без мнения.
 Когато и Лана дел Рей облече бельото на Ким Кардашиян
Когато и Лана дел Рей облече бельото на Ким Кардашиян

Секси фотосесията на певицата в SKIMS за Свети Валентин

В клипа риалити звездата демонстрира офиса си, за който даже и да не знаехме, отново щяхме бързо да разберем, че е нейн. Просто тъй като пространството е напълно в стила ѝ - много ексцентрично, поради че там е разположила 3-D модел на мозъка си, както и манекен с ограниченията на тялото си.

Но да предположим, че за почитателите на  това не е огромна изненада, защото те са наясно с ексцентричната ѝ натура. Друго, което обаче е направило по-голямо усещане и провокира нова доза отрицателни мнения по адрес на риалити звездата, е солариумът в офиса ѝ.

" Откога солариумите отново са безвредни? ", написа един от потребителите в TikTok.

Наред с останалите комплицирани и сюрпризирани реакции, както и рецензии, мнение под видеото са оставили даже и списание Allure. Те пишат: " Моля те, Ким Кардашиян, не се опитвай да нормализираш солариумите. "

Малко откакто вълната от мнения застигна риалити звездата, тя въпреки всичко побърза да се отбрани.

" Имам псориазис. И в действителност оказва помощ, когато положението ми е влошено. Но не го употребявам прекомерно постоянно ", гласи отговорът на  за коментара на Allure.

Въпреки че риалити звездата явно има своето пояснение за използването на солариум, от Националната фондация за псориазис в Съединени американски щати изрично не го предлагат.
 Снимка 650237

" Солариумите в комерсиалните салони излъчват най-вече UVA светлина, а не UVB. Благоприятният резултат при псориазис се приписва главно на UVB светлината. NPF (Националната фондация за псориазис) не поддържа потреблението на солариуми в комерсиалните салони като сурогат на фототерапията ", се споделя в позицията на организацията.

Освен това те допълват, че Американската академия по дерматология също предлага на хората да заобикалят солариумите - без значение от това дали имат.

" Ултравиолетовото излъчване от солариумите и слънчевите лампи може да повреди кожата, да аргументи прибързано стареене и да усили риска от рак на кожата ", допълват здравните специалисти.
 9 известни персони, които могат да се похвалят със съвършени форми (според науката)
Кои са известните персони с най-съвършените тела

Кой влиза в топ 9 въз основата на " Златното сечение "

През 2009 година Световната здравна организация класифицира солариумите като " канцерогенни за хората ", написа E! News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР