Категорично против насилственото ваксиниране на населението, се обявяват от АБВ,

...
Категорично против насилственото ваксиниране на населението, се обявяват от АБВ,
Коментари Харесай

Категорично против насилственото ваксиниране на населението се обявиха от АБВ

Категорично срещу насилственото имунизиране на популацията, се афишират от АБВ, още повече - с ваксина, за която производителят не носи отговорност. " Това решение на Европейската комисия да влезе в подмолно съглашение с един от производителите на имунизацията, в което съглашение, се декларира, че производителят не носи отговорност, в случай че бъде повредено моето здраве като употребявам тази ваксина, е незаконно ", съобщи водачът на АБВ.
" Веднъж ще дадем 336 млн. на единия производител, които той няма да ни върне, даже да се провали с имунизацията, второ – в случай че той аргументи на моето здраве щета, той няма да носи отговорност, Европейска комисия няма да носи отговорност, а българският поданик ще ми заплаща. Добре, тогава за какво ги изсипваме тези пари на тези хора ", изрази неразбиране Петков. Според него това е ослепителен израз на задкулисие и всички тези, които вземат участие би трябвало да обяснят или какви рушвети са взели или да аргументират, че не са взели рушвети.
" Кой през днешния ден ще даде гаранции че българските деца до 15- годишна възраст, в случай че им сложим тези ваксини, няма да съсипем тяхната плодовитост. Кой и по какъв начин като това не се опитва? ", недоумява Петков.
По този фундаментален въпрос като жители би трябвало да имаме доста ясна позиция, " тъй като е явно, че министър-председателят е безразсъден в държанието си и не е в положение на тези препоръки да ни отбрани ", сподели още Петков, по повод  присъединяване на премиера в неофициалното видеоконферентно съвещание на Европейския съвет по въпросите на COVID-19 през вчерашния ден.
" Той приказва за обединен протокол - то бива неграмотия, то бива управническа отпадналост.. ", разкритикува премиера водачът на АБВ, разяснявайки, обвързвано с имунизирането и единния протокол против.
" Ние в България не можем да имаме обединен протокол, по какъв начин ще има обединен протокол в цяла Европа. Да затворим цяла Европа, тъй като нашият желае някой да взема решения вместо него, той за се прави на добър, а някой различен да споделя затваряме, отваряме, слагаме маски, махаме маски… ", разяснява Петков, уверен, че въпросът с единния протокол е неразбирателство.
" Да откри някой, който да каже какво прави военно НАТО в борбата с ковид ", насочи съвет към премиера Петков. " Или слагаме Гешев, той нахлува на всички места, бие ковид, бие, бие, бие, до момента в който коронавирусът ни осъди най-после за противозаконните дейности на Гешев и какво вършим след това ", изрази неразбиране Петков във връзка разсъжденията на премиера. 
 Румен Петков: Коронавирусът е бизнес на Борисов Румен Петков: Коронавирусът е бизнес на Борисов
Обяснението, че всички би трябвало да сме с маски и навън, е че някой другар на министър-председателя е внесъл доста маски, тъй като в Б...
" Стремежът му да се прави на международник ни досъсипва ", разяснява Петков дейностите на Борисов. " Той – посредник сред Макрон и Ердоган!? Той може да бъде посредник сред оня, дето му носи рушвета и нощното шкафче. Точка! Той не може да бъде медиатор сред съществени хора, още по-малко - сред страни. Той е едно нощно шкафче с 1 млн. евра - това е ", безапелационен е водачът на АБВ. 
Категорично отрицание изрази Румен Петков и във връзка с последната заповед на за анти-COVID ограниченията, засягащи образованието. " Затварянето на висшите образователни заведения по този метод ще повлияе директно на всички – не става въпрос единствено за бъдещите лекари и адвокати, а за всички, които желаят да получат солидно висше обучение ", предизвести Петков. Той изрази неразбиране и от разпореденото прекратяване на присъствени занятия за учениците от гимназиалния стадий на образованието, само че в същото време опазване на присъственото образование в началните учебни заведения. Такава мярка няма медицински мотив, безапелационен е той. " Поради това, че родителите на дребните би трябвало да вървят на работа, ще ги оставим в учебно заведение. Те не са ли същия преносител на болестта като гимназистите и студентите? Или този министър на опазването на здравето здравето на децата от началния курс не го интересува ", изрази неразбиране Петков.
" Тази безспорна променчивост, тези двойни стандарти вършат хората недоверчиви ", заключи Петков. 
Автор : Ива Иванова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР