Късметите в коледната баница на СтандартПо стара българска традиция Коледа

...
Късметите в коледната баница на СтандартПо стара българска традиция Коледа
Коментари Харесай

Булка за Борисов, броеница за Карадайъ

Късметите в коледната баница на " Стандарт "
По остаряла българска традиция Коледа и Нова година не минават без баница с шансове. В края на тежката и мрачна 2020 година, белязана от пандемия и разделяне, " Стандарт " реши с усмивка да изтегли шансовете за тези обществени персони, които оставиха следи през годината. Ето какво написа в тях.

1. Бойко Борисов - сгодна женица

Годината бе цялостна с тествания за премиера Бойко Борисов - от ограниченията, които държавното управление трябваше да вземе за справяне с коронакризата, през митингите, до свадите със фотосите от спалнята му. Затова " Стандарт " му пожелава да извади от коледната баница шанс " Венчило ". Да му се падне сгодна женица, с която да се задоми, с цел да не му основават повече кахъри дами като подлата Мата Хари, която враговете му изпратиха да го шпионира.

2. Румен Радев - билет за Талин

На президента Румен Радев цяла година все нещо не му се получава. Оглави митингите, само че с вдигнат пестник и вместо хората, извани на улицата мутрите. Докато му арестуваха съветските сътрудници на " Дондуков " 2, отиде в Талин, с цел да направи благи очи на американците, само че го издъни ковид в делегацията. Затова в този момент му подаряваме нов билет за Естония, с цел да довърши провалената си аудиенция. Даже двоен, с цел да вземе не красивата си брачна половинка, а натъжения Венелин Петков, който бе изпъден за ЧРД на бТВ и в този момент може да се радва на задгранични воаяжи единствено като новия член на Радевия щаб.

3. Цвета Караянчева - нови маратонки

Идеалният подарък под елхата за ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева е чифт нови маратонки - с цел да обиколи пешком България. И да потвърди, че скандалната й ломска имитация - като не желаете автомагистрали, ходете пешком, не е била единствено избирателен девиз.

4. Корнелия Нинова - тапия за здравна сестра

На шефката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пожелаваме да изкара тапия за здравна сестра. Така, когато влезе като доброволец в коронавирус поделение, няма да й се наложи единствено да търка подовете, а ще има ценз даже да слага ваксини. Ако пък се случи в отделението да лежи някой от политическите й съперници, ще може да му отмъсти, както тя обича - с неочакван удар в гърба.

5. Мустафа Карадайъ - броеница

Подаръкът за водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ е броеница. С нея той ще може да отброява всички тези, които 4 години се нареждаха в редицата на анти-ДПС риториката, а в този момент предизборно се строяват на новата опашка за съвещания и препоръки при Движението.

6. Красимир Каракачанов - ария от Стево

На вицепремиера и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов желаем по-малко нерви и главоболия с братята македонци. А президентът им Стево Пендаровски, който продължава да нападна страната ни, да му изпее на Нова година песента " Ей ти, земьо, свята българска! "

7. Валери Симеонов - личен шумомер

След триумфите, които през годините реализира в ограничението на шума по курортите, в този момент подаряваме на вицепремиера Валери Симеонов нов, личен шумомер. За да може да ревизира с него нарасналите децибели от крясъците в почналата предизборна акция.

8. Веселин Марешки - есенна акция с Apple car

Председателят на партия " Воля " Веселин Марешки постоянно е бил новаторски и на крачка пред останалите. След като подкара най-бързия автомобил в света - SSC Ultimate Aero със 1300 коня, двойно повече от ферари и ламборгини, в този момент му пожелаваме да бъде първи и в новия международен авто ред, където екоколите ще изместят изцяло лимузините. И в предизборната си есенна акция да не обикаля страната с джипка, а с новата Apple car.

9. Мая Манолова - каравана

За разлика от Марешки, ръководителят на гражданската платформа " Изправи се, БГ " Мая Манолова има проблеми с транспортните средства още като омбудсман, когато финансовият министър Владислав Горанов и прибра ведомствената кора. Затова шансът й за следващата година е да се снабди с каравана, с която да обикаля страната в образуване на митинги. Така ще й е и по-удобно, когато се постанова да спи на жълтите павета.

10. Христо Иванов - плавници

През 2021 година на професионалния протестър Христо Иванов повече от всеки път ще са му нужни плавници. Не единствено, с цел да стига по море до набелязаните за пиар акции зони, само че най-много, с цел да се оттласне от политическото дъното, когато пропадне на парламентарните избори.

11. Цветан Цветанов - молитвена закуска

Цветан Цветанов леко обърка политическите конци, ставайки водач на " Републиканци за България " малко преди американските републиканци да изгубят изборите. И в Белия дом да влезе демократът Джо Байдън. Затова му пожелаваме в коледната баницата да откри шанс, че отново е поканен на молитвена закуска в Съединени американски щати. За да си има и той най-малко едно събитие за пропаганда в акцията.  

12. Проф. Костадин Ангелов - курс за полагане на асфалт

Здравният министър проф. Костадин Ангелов в последно време се оказа чест сателит в джипката на премиера Борисов. Затова неговият подарък е скъсен курс по полагане на асфалт. Така ще е в час освен с имунизациите, само че и с подробните уточнения на Борисов за автомагистралите и новите обекти по тях.

13. Томислав Дончев - раница

На вицепремиера Томислав Дончев Дядо Коледа сигурно ще донесе нова раница. Тя ще е по-различна, тъй като в нея ще е картата, по която да измине и маршрута Ел камино де Сантяго, откакто, несъмнено, първо е извървял подготвителния път по билото на Стара планина - от Ком до Емине.

14. Иван Гешев - нов каскет

Когато Гешев нахлупи каскета, щракат белезници върху ръцете както на селски апаши, по този начин и на мастити олигарси. Затова " Стандарт " му подарява още един каскет, особено за акция 2021, когато стартира ловът на корумпирани политици.

15. Ген. Венцислав Мутафчийски - курс по пиар

Една имитация - " Яко ще се мре ", казана пред Миролюба Бенатова, стана причина шефът на НОЩ ген. Венцислав Мутафчийски да престане да се появява всяка заран на екран. Днес, когато злокобната прогноза се сбъдна и всички чакат телевизионното завръщане на генерала, му подаряваме курс по пиар в при приятелката на Бенатова - Ани Цолова. Тя направи специфична компания за образование на обществени фигури. И сигурно ще го приготви по какъв начин да затапи Бенатова при идващия съзнателно провокативен въпрос.

16. Деница Сачева - костюм на Дядо Коледа

За обществения министър Деница Сачева Добрият дъртак е оставил по елката един от своите костюми. Защото и за напред всички очи ще са вперели в торбата й със обществени дарове - от млади майки до пенсионери.

17. Отровното трио - нов ляв калник

Пътни инциденти белязаха протестния поход на храбреците от Отровното трио. Край Русе кола ги опустоши на шосето, отнасяйки част от остарялото им БМВ. Късметът им от баницата е нов ляв калник, с цел да закърпят трошката и да има с какво Минеков, Хаджигенов и Бабикян да пропагандират и на 60-тото Велико национално въстание.

18. Братя Бобокови - пощенски гълъб

За предприемачите братя Бобокови, които са привикнали всяка година да получават лъвския къс от подаръците, Добрият дъртак е подготвил по-скромен подарък. Пощенски гълъб. Така те ще могат да си разменят известия с президента Радев без да се тормозят, че телефоните им ще бъдат засечени от прокуратурата и есемесите им с молби за задгранични назначения ще станат мотив за нови арести.

19. Васил Божков - пещерата на Аладин

Олигархът Васил Божков, който има премного свободно време в Дубай, може да се отдаде на обичаното си занимание - иманярството. И да пресее пясъка в цялата арабска пустиня, до момента в който открие пещерата на Аладин. Със съкровищата, които откри там, ще може да стартира отначало да попълня сбирката си от антики.

20. Кобрата - спекулация с нова Суши

Късметът на Кубрат Пулев е нова спекулация като тази със Суши. Може напряко с Кардашиан. Това му е повече от нужно, хем да закърпи самочувствието си след загубата от Джошуа, хем да притегли международните прожектори върху себе си. И да получи предизвикателство за идващ зрелищен мач.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР