Късметът е нужен на всеки в живота, но за лидерите

...
Късметът е нужен на всеки в живота, но за лидерите
Коментари Харесай

Талисмани за бизнесмени

Късметът е необходим на всеки в живота, само че за водачите той е определящ. Без него няма триумф. Късметът се притегля с талисмани и това е известно от дълго време.

Съществуват такива, чието главно предопределение е да поддържат постигнатото и да предизвикват достигането на още по-високи върхове във връзка с публично състояние и благоприятни условия в живота. За повишение на престижа и устойчиво състояние в обществото. Условно ги назоваваме талисмани за предприемачи, само че те са и за всеки, който е водач или се стреми да бъде подобен. Ето някои подобаващи талисмани в този дух.

Талисман от миди за привличане на вложения

Необходими са 5 дребни бели мидени черупки. Върху всяка от тях се капва капка масло от бергамот или босилек. Така се получава ароматна мидена черупка, която би трябвало да се съхранява в зелена платнена торбичка, сложена някъде в офиса. Този амулет притегля парите и вложенията.

Талисман от малахит за привличане на парите

 Малахитът е амулет за предприемачи

Всички зелени камъни с минерален генезис са талисмани, привличащи парите, само че най-силно е действието на малахита. На предприемачите се предлага да сложат дребен камък в джоба или портфейла си, когато отиват да значими договаряния. Може да се сложи камъкът и в северния ъгъл на офиса.

Талисман от борови шишарки или орехи за шеф

За шеф или различен началник на колектив подобаващ амулет е боровата шишарка или орехът. Няколко от тях се поставят в синя торбичка и се слагат някъде в офиса. Това е амулет за поддържане на престижа измежду подчинените.

Талисман от александрит за бързи и сполучливи покупко-продажби

Този камък е по-твърд от изумруда и има за цел да помогне в решаването на материални задания. Той оказва помощ да се приключи договорката в най-кратък период. Понякога го назовават и камък за юристи и дипломати, тъй като укрепва паметта и изостря интуицията, както и възприятието за правдивост, а това са качества, търсени от всеки човек на виновна позиция. Необходимо е да се употребява постоянно в двойка - като висулка и пръстен, в гривна и пръстен или различен накит.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР