Къща за няколкостотин хиляди долара купи Кичка Бодурова на дъщеря

...
Къща за няколкостотин хиляди долара купи Кичка Бодурова на дъщеря
Коментари Харесай

Кичка купи къща на щерка си

Къща за няколкостотин хиляди $ купи Кичка Бодурова на щерка си Кристи. Изпълнителката, която от години живее оттатък Океана, реши да даде подтик на дъщеря си към независимия живот, написа в. "България през днешния ден ".

Палатът се намира в Лас Вегас, където Кичка живее. Имението разполага с няколко спални. Интериорът е по усета на Кристи. Всичко в къщата е от мрамор. Има и голям двор с басейн.

Дъщерята на Кичка загърби скандалния метод на живот. До преди година тя предизвикваше през ден мрежата с голите си фотоси. На показ постоянно бяха силиконовите й бомби.

Кристи тотално се промени в последно време. Наскоро палавата дъщеря на Кичка приключи курс за учителка. И е твърдо решена да се занимава в тази сфера. Кристи даже съумява да си откри работа. Именно поради това през лятото силиконката няма да се прибере в България.

"Подготвя се да стартира нова работа. Завърши публицистика, само че ще се изявява като учителка. Изкара курс и скоро ще упражнява тази специалност ", признава нашата именита певица.

За страдание на Кристи тя ще живее сама в палата, подарен от майка й. Щерката на Бодурова се разделя с дългогодишния си другар, с който бяха дружно цели 9 години. В последна сметка вземат решение да сложат завършек на връзките си. Седмици по-късно Кичка взема решение да зарадва дъщеря си с палата - като успокоение за края на връзката.

Бодурова угажда на всяка волност на Кристи. Преди години тя заплати силиконовите гърди на дъщеря си.

"Какво ненормално има едно момиче да си постави силикон и той да е заплатен от майка му. В Съединени американски щати това е рутинна процедура и множеството ми приятелки имат силиконови бюстове и се гордеят с тях. Това е метод едно момиче да се усеща красиво и да се възхищава от тялото си. Щом се харесва по този начин, никой не може да му попречи. На мен в действителност майка ми заплати интервенцията, и то когато приключих колежа предварително и когато ме одобриха в университета в Лас Вегас с цялостна стипендия поради положителните ми оценки ", сподели преди време глезената Кристи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР