Капитанът на ЦСКА Петър Занев беше много щастлив след победата

...
Капитанът на ЦСКА Петър Занев беше много щастлив след победата
Коментари Харесай

Занев: Не съм в ЦСКА за пари, а за да оставя името си в историята на клуба

Капитанът на ЦСКА Петър Занев беше доста благополучен след успеха с 2:0 над Ботев (Пловдив) и класирането на финала за Купата на България. На 1 юли от 19:15 часа " алените " ще спорят за трофея с Локомотив (Пловдив) на " Васил Левски ". 34-годишният Занев не пожела да приказва за бъдещето си в клуба след края на сегашния сезон.

" Не беше от най-хубавите ни мачове. Особено през второто полувреме, когато отстъпихме самодейността. Ботев сътвори положения посредством Тонев, Неделев удари греда. Трябваше да си решим мача през първото полувреме. Имахме спортно благополучие, за разлика от предходните ни мачове, когато играхме добре, само че не постигнахме победа. Този път нямах неразбирателства с Бусато, защото въобще не му оставях топката, а разчитах на себе си ", разяснява Занев.

" Ако желаеме да вземем Купата, би трябвало много по-добре да се представим против Локомотив на финала. Сега би трябвало да мислим първо за мача със Славия. Все отново гоним и второто място, колкото и тъпо да звучи. За мен не е проблем да играя мачове през 3-4 дни. Чувствам се в темп. От септември насам тимът израства. Помните, че тогава изоставахме със 7-8 точки. Нека първо да спечелим Купата на България, пък тогава ще мисля за бъдещето. Дошъл съм да оставя името си в славната история на ЦСКА, а не за пари ", сподели опитният бранител, който за край разяснява и отправената опасност от държавното управление още веднъж да затвори стадионите за аудитория поради неспазване на ограниченията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР