Уилям и Кейт ще отпразнуват 13-та годишнината от сватбата си

...
Уилям и Кейт ще отпразнуват 13-та годишнината от сватбата си
Коментари Харесай

Те отбелязват фаталните 13 години брак

Уилям и Кейт ще отпразнуват 13-та годишнината от сватбата си по доста друг метод през днешния ден, защото принцесата на Уелс продължава лекуването си от рак.

Кейт, която сега е подложена на химиотерапия, се омъжи за бъдещия крал Уилям през 2011 година след осем годишна връзка.

Говорейки за тяхната 13-та годишнина, кралският коментатор Ричард Фицуилямс споделя:

" Тази година ще бъде доста друга от предходните години, защото Катрин е подложена на превантивна химиотерапия след възобновяване от коремна интервенция. Празненството ще бъде доста персонално тази година “, сподели той пред GB News.

Принц Уилям излизаше 8 години с Кейт преди сватбата им на 29 април 2011 година в Уестминстърското абатство. Плод на любовта им са принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Наричайки това " брак на съидейници “, кралският специалист споделя, че и двамата се концентрират върху родителството на децата си на фона на продължаващата драма в кралското семейство. Те желаят да подсигуряват, че " децата им порастват по допустимо най-нормален метод “.

Когато Кейт беше на лекуване в болница, беше обявено, че принц Уилям следва по- " съвременна форма на родителство “.

Въпреки обстоятелството, че децата са били обгрижвани от техните бавачки по време на диагнозата рак на Кейт, основният приоритет на принца и принцесата на Уелс е да отгледат децата си по съвършен метод.

Уилям и Кейт обичайно до момента са отбелязвали годишнината от сватбата си, като са споделяли фамилни фотоси или видеоклипове.

" На 10-ата им годишнина от сватбата те споделиха прелестно фамилно видео, предходната година беше щастлива фотография, на която караха колела дружно “, разказва Фицуилямс, наблягайки, че е доста малко евентуално обществено честване да се организира в деня на годишнината, защото Кейт търси пространство и усамотение.

В чест на годишнината им, през днешния ден формалният профил на Уилям и Кейт в Инстаграм разпространи архивна фотография от сватбата на принца и принцесата на Уелс, която озадачи почитателите им. Снимката е обработена с черно-бял филтър и наподобява по-скоро като отбелязване на печален, а не на радостен мотив.

Не закъсняха и мненията под нея, в които някои консуматори за учудени, а други напряко питат " Дали не е умрял някой?` 

За да не се поддаваме на минорното въодушевление, кето кралското семейство даже и през днешния ден не се опита да разведри, взехме решение да си спомним най-забавните и щастливи моменти на принца и принцесата и се надяваме и в бъдеще да ги виждаме във от ден на ден такива!

Празникът им идва един ден преди крал Чарлз да се върне на работа за първи път, откогато разгласи личната си диагноза рак по-рано тази година.

Разкривайки, че кралят е постигнал  " прогрес “ с лекуването си, дворецът разкри, че той ще направи обществено посещение в център за лекуване на рак във вторник.

Публичният му ангажимент ще бъде само дни преди синът му принц Хари да се завърне в Обединеното кралство, с цел да отпразнува 10-ата годишнина от Игрите Invictus идната седмица.

Посещението на принца ще бъде първото му, откогато видя татко си за 45 минути през февруари, и първото, откогато снаха му Кейт разкри диагнозата си рак, напомня Edna.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР