Капитанът на националния отбор на по футбол иска тимът да

...
Капитанът на националния отбор на по футбол иска тимът да
Коментари Харесай

Нойер: След двете ранни отпадания трябва да покажем различно лице в Катар

Капитанът на националния тим на по футбол желае отборът да покаже друго лице на Световното състезание в Катар, откакто на последните огромни шампионати отпадна рано.

“Преди всеки шампионат моята цел е спечелването му. Знам, че евентуално няма да мога да играя на още доста международни шампионати по-късно. След двете ранни отпадания на последните два огромни шампионата, е значимо да се покажем в друга светлина. За мен задачата е една и това е трофеят ”, съобщи Нойер.

Manuel Neuer: "Nur ein Ziel und das ist der Weltmeistertitel "
— WELT (@welt)
Вратарят бе безапелационен, че не мисли за отричане., който ще навърши 36 години в неделя, съобщи, че не е възнамерявал бъдещето си след Световното състезание в Катар. е хазаин на Евро 2024, само че вратарят разяснява, че не си е сложил съответна цел да играе дотогава. “Винаги съм казвал, че желая да играя за националния тим до момента в който мота да оказвам помощ, усещам се добре и се нуждаят от мен ”, сподели вратарят.

Нойер и съотборниците му се приготвят да идните си две другарски срещи с в събота и против три дни по-късно. Ако вземе присъединяване в двата мача, Мануел Нойер ще натрупа 110 участия за представителния отбор на страната.

" Наистина се любувам на времето с националния тим. Това към момента е огромна чест за мен, даже след толкоз години и обстоятелството, че съм изиграл доста мачове. Щастлив съм, че съм част от състава. Докато обстановката е такава, желая да продължа да играя. Представянето ми също би трябвало да подхожда на това ", добави.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР