Капитанът на националния отбор на Англия по футбол Хари Кейн

...
Капитанът на националния отбор на Англия по футбол Хари Кейн
Коментари Харесай

Хари Кейн за загубата на Байерн М: Няма време за паника, сезонът е много дълъг

Капитанът на националния тим на Англия по футбол Хари Кейн съобщи, че „ няма място за суматоха “ откакто дебютира за новия си клуб в мача за Суперкупата на Германия.

„ Исках да дойда и да спечелим срещата. Целият тим искаше да спечелим, само че не се получи. Няма време за суматоха, сезонът е доста дълъг “, разяснява Кейн при формалното си показване като футболист на немския първенец.

единствено няколко часа преди дуела с Република България Лайпциг, само че не можа да помогне на Байерн и да завоюва първа купа в кариерата си, влизайки като запаса през второто полувреме.

Въпреки загубата, Хари Кейн увери, че е доста благополучен от реализирането на прехвърлянето след месеци на договаряния, както и от метода, по който е бил признат в Мюнхен.

„ Беше ужасно да видя отношението на почитателите. През целия мач ги чувах да пеят. За страдание получихме дузпа скоро откакто влязох “, добави Кейн.



„ В кариерата ми постоянно съм желал да се развъртвам и да видя какъв брой надалеч мога да стигна. Исках да играя в чужбина, в Шампионската лига и да се боря за трофеи всяка година. Пристигането в Байерн ми дава такава опция. Нямам самообладание за предизвикването “, сподели още футболистът.

„ Бях в Тотнъм 19 години от живота си, само че съм експерт и постоянно желая максимума от себе си, тъй че това бе решение, което трябваше да взема “, съобщи Хари Кейн.

Старши треньорът Томас Тухел разяснява, че съжалява за англичанина, който евентуално мисли, че „ не сме упражнявали от четири седмици “. Наставникът изясни, че нападателят не е бил измежду титулярите, тъй като си е лежащ в „ 3 или 4 сутринта “, откакто дойде в Мюнхен в петък вечер. Тухел увери, че Кейн ще бъде титуляр в идващия мач на отбора на старта на Бундеслигата против Вердер Бремен.

„ Той ще играе във всеки мач, това е. Ще тренира с нас и ще стартира против Вердер “, съобщи Томас Тухел.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР