Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър изненадващо попадна в групата

...
Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър изненадващо попадна в групата
Коментари Харесай

Магуайър: Не е достатъчно второто място, трябва да печелим титли

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър изненадващо попадна в групата на „ алените дяволи “ за финала в Лига Европа против Виляреал. Мачът е в сряда от 22:00 часа в Гданск. Английският защитник лекува травма от известно време насам и преди дни мениджърът Оле Гунар Солскяер разгласи, че няма късмет той да бъде на линия за огромния мач. Днес обаче Магуайър се качи на самолета за Полша.

Все отново той не е подготвен на 100% и е под сериозна въпросителна дали въобще ще вземе присъединяване, като за него ще се взема решение в последния миг. Аут е Антони Марсиал, който към този момент втори месец е с контузия.

Самият Магуайър пък съобщи, че е удовлетворен от развиването на отбора, само че счита, че е време за идната крачка - завоюването на титли. Отборът от „ Олд Трафорд “ приключи втори във Висшата лига, откакто година по-рано остана трети.

„ Второто място не е задоволително. Нужно е да станем по-добри и би трябвало да стартираме да печелим трофеи от Висшата лига. Убеден съм, че останалите момчета от клуба ще се съгласят “, показа Магуайър в изявление за Гари Невил, оповестено в канала му „ The Overlap “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР