Капитанът на Арда Кърджали Пламен Крумов определи своето попадение при

...
Капитанът на Арда Кърджали Пламен Крумов определи своето попадение при
Коментари Харесай

Пламен Крумов: Арда има нужда от големи цели, за да расте

Капитанът на Арда Кърджали Пламен Крумов дефинира своето попадение при 1:2 против Левски на „ Герена” като безсмислено, защото е пристигнало безусловно в последните секунди и не е имало действителна тежест в мача. Опитният футболист съобщи, че загубата не анулира позитивите, които той и съотборниците му могат да извлекат. Крумов акцентира и на това, че слагането на високи цели ще е от изгода за израстването на тима.

„ Нормално е да не се развеселявам. На този стадион съм ял самун, това е почитание към почитателите на Левски. Голът ми беше прекрасен, само че неправилен, тъй като пристигна в последните секунди. Направихме прекрасен мач, опитахме да играем футбол. За страдание, загубихме, само че имаме много позитиви, които да извлечем”, разяснява Крумов пред DIEMA SPORT.

„ Характер, предпочитание, мотивация – това показахме. Опитахме да изпълняваме напътствията на терена. До огромна степен успяхме да обезличим играчите на Левски. При 0:0 имахме чисто състояние, което изтървахме, а след това загубихме. Това е футболът, по тази причина е обществен феномен.”

„ Очаквахме в случай че издържим, тимът на Левски да се скове. Сега просто продължаваме напред. Първият им гол беше в действителност хубав удар, вратарят единствено го изгледа. При втория аз избих топката в неприятна зона. Това е футболът – който не играе, той не прави неточности.”

„ Наистина тръгнахме добре до този миг. Мисля, че тимът има значителен капацитет. Трябва да се целим по-горно класиране, в случай че желаеме да растем като тим. Като цяло мисля, че топ 6 е една добра цел”, добави 33-годишният Крумов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР