Канкун и Ривиера Мая невинаги създават асоциации със спокойствие и

...
Канкун и Ривиера Мая невинаги създават асоциации със спокойствие и
Коментари Харесай

Луксозен курорт предлага плаващи вили с басейн на покрива

Канкун и Ривиера Мая не всеки път основават асоциации със успокоение и усамотение, само че тъкмо това ще откриете в първокласния курорт Banyan Tree Mayakoba.

Миналата година парцелът претърпя уголемение на стойност 50 млн. $, сдобивайки се с 34 нови жилището на плажа.

Ексклузивният еко курорт предлага и седем грандиозни вили над водата, ситуирани в лагуна, като всяка може да се похвали със независими басейни на покрива.
View this post on Instagram
A post shared by Banyan Tree Mayakoba (@banyantreemayakoba)

Сгушени в мангровите гори над чистата сладководна лагуна, вилите на две равнища разполагат с 220 квадратни метра вътрешно и външно пространство, предлагайки на гостите си доста усамотение и феноменални улеснения.

Резиденциите с една спалня се отличават с отворено оформление и френски порти, пропускащи доста светлина и позволяващи на почиващите да се насладят на зашеметяващите гледки към залеза от комфорта на леглото си.

Известният мексикански проектант Сордо Мадалено, който управлява ремонта на Banyan Tree Mayakoba, употребява органични материали, като дърво и камък (двойните умивалници за баня са майсторски издълбани в натурален камък), с цел да внесе ведра и уютна атмосфера във вилите.

Откритата веранда на покрива разполага с отопляем инфинити басейн с аспект към лагуната, шикозна външна вана и доста място за слънчеви бани.
View this post on Instagram
A post shared by Banyan Tree Mayakoba (@banyantreemayakoba)

Вилите са ситуирани задоволително надалеч от центъра на курорта, с цел да се обезпечи оптимално усамотение, само че също по този начин са на пешеходно разстояние (или на малко пътешестване с голф количка) от плажа, както и от заведенията за хранене и спа центъра на Banyan Tree.

Гостите на курорта могат да се насладят на голям брой водни интензивности, както и на голф игрището El Camaleón.

Цените на нощувка в новите вили стартират от 2 669 $.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР