Кандидатите могат да кандидатстват до 30 октомври по девет отворени

...
Кандидатите могат да кандидатстват до 30 октомври по девет отворени
Коментари Харесай

Yettel стартира деветото издание на програмата „Рамо до рамо“

Кандидатите могат да аплайват до 30 октомври по девет отворени позиции За девета година Yettel дава опция на хората с разнообразни благоприятни условия да намерят своята професионална реализация в света на телекомуникациите.
Компанията започва тазгодишното издание на програмата „ Рамо до рамо “, чиято цел е да подкрепи професионалното развиване и обществената интеграция на хората с разнообразни благоприятни условия. По този метод Yettel декларира уговорката си да дава еднакъв късмет и да основава приобщаваща работна среда за всички обществени групи.

И тази година „ Рамо до рамо “ дава опция за цялостно отдалечено присъединяване, което разрешава хора от цялата страна да се включат в програмата. В рамките на две години участниците работят по съответен план в определена от тях област и стават пълноправна част от екипа. Всеки от тях минава през профилирано въвеждане в работния развой и може да разчита на психическа поддръжка от корпоративния психолог на компанията. Важна роля има и персоналният наставник – това са чиновници на Yettel, минали през особено образование и готови да одобряват хората с разнообразни благоприятни условия в своите екипи. Те подкрепят акомодацията на участниците, като им оказват помощ да развият своите умения и да разпрострат капацитета си.
-->
„ Рамо до рамо “ разрешава на хората с разнообразни благоприятни условия да натрупат професионален опит и да станат по-конкурентоспособни на трудовия пазар. Една част от тях намират своята реализация в компанията и след приключването на програмата. От старта ѝ през 2015 година до момента в нея са взели участие общо 34 души, като осем от тях и до през днешния ден са част от екипа на телекома.

Тазгодишното издание на самодейността отваря общо девет позиции в региона на Човешките запаси, Управлението на планове, Продажби по телефона, Корпоративна политика, Логистика, Кол център и Въвеждане на пазара. Всеки, който има интерес, може да кандидатства до 30 октомври и да откри повече информация на.

Партньор на програмата е неправителствената организация Jamba, която от години работи за обезпечаването на равни благоприятни условия за хората със специфични потребности. Нейният екип дава отговор за предварителния асортимент на претендентите, популяризирането на програмата измежду евентуални участници, както и за образованието на ръководителите и екипите в Yettel, които са част от програмата.

„ Рамо до рамо “ е и една от трите стратегии, отличени от международната самостоятелна организация Top Employers Institute, която неотдавна сертифицира Yettel като Top Employer за 2023 година Тя ще бъде показана в онлайн библиотеката на Top Employers Institute, където намират място най-хубавите и отличителни работодателски практики от целия свят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР