Канадската звезда Киану Рийвс ще представи комикса си BRZRKR и

...
Канадската звезда Киану Рийвс ще представи комикса си BRZRKR и
Коментари Харесай

Киану Рийвс избра издателство в България за важен проект

Канадската звезда Киану Рийвс ще показа комикса си BRZRKR и пред българските почитатели. Премиерата на рисуваните страници на артиста ще се състои в края на месец ноември. За задачата екранният Нео от " Матрицата “ самичък е показал издателството, което да популяризира плана му в България, написа varna24.bg.

" Киану Рийвс прави комикс дебюта си в бруталния BRZRKR – изпълнена с принуждение нова поредност за битката на един вечен боец през вековете “, оповестяват от Artline Studios – избраниците на известния артист.



Освен Рийвс, зад плана стоят още сценариста Мат Киндт и художника Рон Гарни, работил и по " Капитан Америка “. Преди да доближи до книжарниците, BRZRKR започва като концепция в платформата за набиране на средства Kickstarter. Именно с помощта на помощта на почитателите на комиксите заглавието съумява да събере финансиране от 1,5 млн. $ и по този начин се трансформира в една от най-големите поредици на BOOM! Studios.

Идеята за BRZRKR се появява преди повече от 4 години, споделя самият Рийвс. Актьорът имал среща с BOOM! Studios по отношение на игрален филм, в който компанията желала да взе участие. Тогава и Джон Уик разказал визията си за основния воин, който " удря и къса ръце “.

Освен на комикс, запалянковците ще могат да видят екшъна, основан от Рийвс и компания и на дребния екран. Стрийминг колосът " Нетфликс “ към този момент купи правата за основаването на филм по BRZRKR. Освен това компанията се готви да сътвори и аниме по историята в поредицата. В основната роля и за двата плана все още е зает самият Киану Рийвс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР