Канадската компания Bombardier Transportation, която е един от лидерите в

...
Канадската компания Bombardier Transportation, която е един от лидерите в
Коментари Харесай

Канадската компания Bombardier създава дъщерно дружество в България

Канадската компания Bombardier Transportation, която е един от водачите в железопътния бранш, възнамерява да навлезе съществено в България с оглед модернизацията на железниците ни.

За задачата Bombardier записва дъщерна компания у нас и открит офис за ръководство на планове в София. Това ще разреши на сдружението да работи в близко съдействие с БДЖ, както и с локалните сътрудници и снабдители, се споделя в публично известие на сдружението до медиите.

"С оглед на провеждащата се огромна железопътна рационализация в България, този нов офис бележи нов значим миг в ангажирането на "Бомбардие " с този разрастващ се пазар. Вече имаме построени постоянни работни връзки с българските железници посредством продължаващите и сега планове за сигнализация и въз основата на обширния си портфейл от артикули и услуги, чакаме с неспокойствие да допринесем още повече за развиването на железопътния превоз и да подпомогнем опциите в България ", споделя Ричард Хънтър, който дава отговор за решенията по жп контрола в Bombardier Transportation.

Компанията сполучливо навлиза на българския пазар още през 2017 година, като инсталира решението за магистрална сигнализация BOMBARDIER INTERFLO 200 по линиите Скутаре-Оризово и София Елин Пелин.

През 2019 година, компанията завоюва контракта по различен огромен план, за планиране и създаване на сигнализационната и телекомуникационна система INTERFLO 250 ERTMS Ниво 1 в сектор от 300 км по ЖП линията Пловдив-Бургас – един от най-важните сигнализационни планове в Европа през последните години.

Дружеството се ръководи от членовете на съвета на шефовете: Костел Антонело Гоцеа, Управителен шеф, Марко Палацо, Управителен шеф, Ерика Гомез, Директор и Даниел Пройчев, Директор. Тази група надарени експерти с познаване на локалния пазар, 2 няма самообладание са продължи да способства със своите експертни знания в региона на железниците в България като разшири наличието на Бомбардие на този стратегически пазар.

Bombardier Transportation е дъщерна компания на корпорацията "Bombardier " със седалище в Берлин. Тя е световен снабдител на решения в региона на мобилноста, като предлага артикули и услуги в железопътната индустрия. Това включва цялостния набор решения - от влакове, през подсистеми и сигнализация, до цялостни транспортни системи, технологии за електронна подвижност и услуги по поддръжка, основани на данни. Компанията разполага с личен състав от към 36 000 души, а продуктите и услугите ѝ са намерили приложение допълнително от 60 страни.

Компанията е световен снабдител на решения в региона на подвижността, като се явява водач с най-разнообразната гама предлагани артикули и услуги в железопътната индустрия.

Bombardier е със седалища в Монреал, Канада, Бомбардие, разполага с индустриални и инженерни обекти в над 25 страни в сегментите авиация и превоз.

Акциите й се търгуват на Фондовата борса в Торонто. За финансовата година, приключваща на 31 декември 2019 година, компанията разгласи доходи от 15.8 милиарда $.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР