“Къмпинг Градина ще отвори врати за всички морски ентусиасти, които

...
“Къмпинг Градина ще отвори врати за всички морски ентусиасти, които
Коментари Харесай

Любим на българите къмпинг посреща първите си гости в средата на май

“Къмпинг Градина " ще отвори порти за всички морски запалянковци, които нямат самообладание да се насладят на първите слънчеви лъчи от плажа още на 13 май. Къмпингът, който от години радва генерации къмпингари и ценители на качествената морска отмора, тази година ще стартира да посреща първите си посетители още от 13 май, а формалното разкриване на сезона е планувано за 28 май.

И този сезон всеки ще може да избяга от градската блъсканица и да се наслаждения на релакс в първокласни бунгала с избор на панорама, или пък да паркира своята каравана на водоснабден и електрифициран имот за цялото лято.

Морските къщички в “Къмпинг Градина " оферират всичко належащо, с цел да подсигуряват на своите посетители съвършено преживяване. Всяко първокласно бунгало разполага с една или две спални, напълно оборудвана кухня, елегантна баня и тераса с барбекю, където всеки може да си подготви вкусна вечеря, наслаждавайки се на залеза. За всички, които желаят да се отдадат само на блажена отмора, без да готвят, разполагаем в комплекса има разнообразни заведения и заведения за хранене за хранене.

Едно от огромните преимущества на къмпинга е необятната и красива плажна линия. Благодарение на нея за поредна година всички, които желаят спокойна и удобна морска отмора, могат да сложат плажната си забрадка надалеч от другите, а гостите на бунгалата могат да употребяват гратис чадърите и шезлонгите на плажа.

Усещането за морско безвремие в “Къмпинг Градина " може да се съчетае с многочислени развлечения като плажен волейбол, каране на сърф, уиндсърф или упражняване на други водни спортове. А от хранителния и спортния магазин в самия комплекс на къмпинга всеки може да си набави всичко, от което има потребност за спокойната си отмора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР