Феновете на рок групата Elbow признаха, че се чувстват притеснени“

...
Феновете на рок групата Elbow признаха, че се чувстват притеснени“
Коментари Харесай

Феновете на Elbow споделят нерви преди откриването на Co-op Live след „почти катастрофално“ стартиране

Феновете на рок групата Elbow признаха, че се усещат „ обезпокоени “ преди откриващия концерт на Co-op Live arena след поредност от проблеми на мястото.

Арената за £365 милиона в Манчестър отсрочи откриването си за трети път, откакто част от вентилационната и климатична система падна на земята от тавана по време на саундчек при започване на май. Elbow към този момент са подготвени да отворят заведението във вторник, откакто заведението разгласи, че е „ задоволено “, че казусът е „ изолирано индустриално несъблюдение “ след инспекция.

Преди отварянето на разсрочения график, шефът на закъсалия залата призна, че случай с неговата вентилационна и климатична система би могъл да бъде „ пагубен “, в случай че се беше случил единствено 15 минути по-късно.

Тим Лейвеке, основен изпълнителен шеф на оператора на арената Oak View Group, сподели, че оборудването от този момент са „ тройно тествани “. Той сподели пред BBC News, че е убеден, че това е „ най-безопасната постройка в света “, добавяйки, че е имало „ н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР