Камерун и Египет по никакъв начин не оправдаха очакванията за

...
Камерун и Египет по никакъв начин не оправдаха очакванията за
Коментари Харесай

Камерун и Египет едва не ни приспаха, но все пак намериха начин, за да решат финалиста на КАН

Камерун и Египет по никакъв метод не оправдаха упованията за атрактивен дуел в полуфинала за Купата на африканските народи, като 120 минути не им стигнаха, с цел да си вкарат гол.

Общо 4 точни удара бяха отправени от звездните нападатели на двата отбора, което е обидно малко за хора от ранга на Мохамед Салах, Венсант Абубакар и Токо Екамби.

В края на постоянното време пък селекционерът на „ фараоните “ Карлош Кейрош бе изпъден от основния арбитър за прекомерно честите му прояви на неодобрение след единоборствата на камерунците.

В продълженията трябваше да изчакаме до последните няколко минути, с цел да забележим най-опасното състояние в целия мач, а точно центрирането на Рамадан Собхи, който от аутлинията центрира към цели трима свои съотборници, само че нито един от тях не съумя да допре топката, с цел да я добута в мрежата.

При дузпите Габаски блесна най-ярко, защото избави ударите на Мукуди и Леа, до момента в който съотборниците му Зизо, Абделмонем и Лашин бяха безпогрешни при осъществяванията си. Клинтън Н'Джи пък реши да стреля настрана от вратата при последното осъществяване, обезсмисляйки останалите дузпи за египтяните.

Така Египет ще спори за трофея в неделя против отбора на, което значи, че един против различен ще забележим звездите на Ливърпул Садио Мане и Мохамед Салах.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР