Камериерите на хотелските стаи често откриват забравени вещи от посетителите.

...
Камериерите на хотелските стаи често откриват забравени вещи от посетителите.
Коментари Харесай

Най-скандалните неща, открити в хотелски стаи

Камериерите на хотелските стаи постоянно откриват забравени движимости от посетителите. Някои от тях обаче надалеч не остават удовлетворени, а в противен случай - шокирани. В канала " научаваме кои са едни от най-странните неща, намирани в хотелски стаи.

Персоналът на хотел в Мичиган, САЩ  разкрил същинска отрязана ръка под леглото в хотелска стая. Оказало се, че индивидът, който я е наел, е взел участие в скица за опиати. Явно договорката се е провалила, а убийците са не запомнили да прикрият всички улики.

Камериери от лондонски хотел пък са разкрили силиконови импланти . Оказало се, че дамата, на която принадлежали, не запомнила, че са под завивките.

Книгите са едни от най-забравяните предмети в хотелските стаи. Но чиновници нa хотел останали потресени, когато разкрили много злокобна книга. В нея са били написани 41 поеми, свързани със…салатата. Авторът вярвал, че салатата е жив организъм. Съдейки по положението на книгата изглеждало, че читателят я е носил на всички места със себе си.
 хотел ThinkStock/Getty Images-->
Едни от най-потресаващите неща, намирани в хотелски стаи са умрели животни . Камериери са имали нещастието да открият елен във ваната и разпръсната из цялата стая риба. Какво е правила двойката, която е била отседнала там? Това остава мистерия.

Последната история е на мъж, който решил да си направи смешка с приятелката си. Той заловил акула, с дължина 1.5 метра, увил я в хавлии, с цел да премине през лобито неусетно и я поставил във ваната.  Акулата била открита мъртва във ваната от камериерите на хотела. До нея била залепена записка, на която мъжът обяснявал обстановката, извинявал се и се надявал акулата да зарадва готвачите. Историята влезнала даже в локалните вести.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР