"Към момента на територията на община Берковица няма предприятия, които

...
"Към момента на територията на община Берковица няма предприятия, които
Коментари Харесай

Предприятията в община Берковица продължават да работят

"Към момента на територията на община Берковица няма предприятия, които са спрели производството ", сподели кметът на общината Димитранка Каменова.
"Направихме един разбор на % на безработица по отношение на март месец предходната година и март месец тази година, откогато стартира пандемията. И в случай че би трябвало да бъда почтена, доста дребен е процентът на нарастване на безработицата в община Берковица. И аз считам, че това се дължи на нашите съграждани, които се върнаха от чужбина. Внесла съм докладна в ОБС, където предлагам да освободим с едномесечен наем магазинчета, които са чартърен на територията на Общински пазар, като по този метод ще ги подпомогнем. Мерките, които държавното управление взима и ни предлага всички стратегии като "Топъл обяд ", "Патронажна грижа ", би трябвало да кажа, че се възползваме от всяка една стратегия. "
На територията на общината не престават да работят шивашките предприятия, заводът за абразивни принадлежности и предприятието за хранително-вкусова индустрия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР