Към главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна

...
Към главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна
Коментари Харесай

Създадоха спецотдел към разузнаването на Украйна за международния легион

Към основното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна е основан спецотдел за интернационален легион за защита на Украйна, заяви УНИАН, базирайки се на Разузнавателното ръководство на украинското военно министерство.

​​Специалните елементи към този момент са почнали да извършват бойни задания за противопоставяне на съветската експанзия, настояват от украинската медия.
 Готви ли Русия различен президент на Украйна?
Готви ли Русия различен президент на Украйна?

Виктор Янукович каца в Минск

Началникът на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна бригаден военачалник Кирило Буданов благодари на всеки един от бойците за желанието им да защитят украинската земя, народ, дами, деца и украинската страна.

" Днешната война се води освен против Украйна, само че и против целия свободен свят, против правната система на човечеството, която дефинира правото на нациите и страните на независимост и самоопределяне, ненарушимостта на териториалните граници. Престъпният режим на Путин реши да повтори ориста на Хитлер и Третия райх: прибягва до тотална експанзия с всеобщи убийства на цивилни ", сподели Буданов.

Украйна продължава да образува Международния легион за защита на Украйна. Към днешна дата доброволци и ветерани от 52 страни са изявили предпочитание да се причислят към неговите редици. Броят им към този момент надвиши 20 000. Това са най-вече опитни бойци, които са взели участие в доста мироопазващи акции по света.

Продължава попълването на звеното на Международния легион към разследващото ръководство на военното министерство на Украйна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР