Към 5 януари 2021 г. вариантът VOC-202012/01, първоначално открит в

...
Към 5 януари 2021 г. вариантът VOC-202012/01, първоначално открит в
Коментари Харесай

СЗО потвърди, че британският щам на коронавируса официално го има в още 40 държави

" Към 5 януари 2021 година разновидността VOC-202012/01, в началото открит в Обединеното кралство, е открит в дребен брой случаи в други 40 страни в пет от шестте района на СЗО ", се споделя в известие на уеб страницата на организацията, представено от БГНЕС.
В средата на декември стана известно за откриването във Англия на нова разновидност на ковид SARS-CoV-2. Консултативният съвет на Обединеното кралство за нови и зараждащи закани с вируса по-късно удостовери, че разпознатият в страната вид на ковид се популяризира с по-бързи темпове и изисква още по-голяма нерешителност от популацията.
 Имунолог: Оптимистично е в България да сложим под надзор COVID-19 до края на лятото Имунолог: Оптимистично е в България да сложим под надзор COVID-19 до края на лятото
Неизменен е рискът да се появят нови разновидности и варианти на ковид SARS-CoV-2. Смятам, че би трябвало да се надяваме на оптимистичния ва...
Въпреки че новият вид на вируса, съгласно предварителните оценки, може да бъде със 70% по-заразен, към момента няма нищо, което да допуска, че е по-опасен от позиция на смъртност или хоспитализация.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР