Каквото и действие да предприеме Бойко Борисов по отношение на

...
Каквото и действие да предприеме Бойко Борисов по отношение на
Коментари Харесай

Андрей Райчев: За ГЕРБ ще е смъртоносно Цветан Цветанов да проговори

Каквото и деяние да предприеме Бойко Борисов във връзка с Цветан Цветанов, ще е неприятно. Ако го отбрани, все едно ще поеме виновността. Ако пък го махне, ще си нанесе удар, защото това е един от най-силните играчи.
Такова мнение изрази пред бТВ социологът Андрей Райчев, който разяснява дружно с Георги Харизанов сканадалите с жилищата на властта. Според Райчев, пред премиера стои „ смъртоносната опасност” Цветанов да стартира да приказва, в случай че бъде изпъден. А това значи, че „ ГЕРБ ще свърши”.
„ По тази причина Борисов се старае да печели време и да не прави необратими ходове. Може да се схванат с Цветанов безмълвно да слезе, само че това не ми се вярва”, добави Райчев.
Според близкия до ГЕРБ анализатор Георги Харизанов обаче това, че някой ще се разприказва, когато бъде изхвърлен от партията, е остарял сюжет и до момента нищо такова не се е случило. Той е на мнение, че Борисов няма да изчака и ще предприеме дейности, а последствията ще са в политически проект.
„ Ако имаше опция сред партиите да се вършат прехвърляния като във футбола, Цветан Цветанов от години щеше да е най-скъпият състезател, защото неналичието на такава фигура в другите партии си проличава. В такива обстановки взема решение водачът и съм уверен, че ще се откри метод от създалия се проблем да се излезе с позитив”, на мнение е Харизанов. Според него едни сложни решения ще трансфорат обстановката в позитив за ГЕРБ.
Андрей Райчев обаче не се съгласи с тази теза и съобщи, че не има вяра, че ще има позитив за ГЕРБ от създалия се скандал с жилищата на властта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР