Опитахме да щракнем на сладка раздумка и чаша кафе, в

...
Опитахме да щракнем на сладка раздумка и чаша кафе, в
Коментари Харесай

Ето как се сдава властта в държавното Пристанище Бургас ЕАД

Опитахме да щракнем на сладка раздумка и чаша кафе, в първокласно заведение на морския бряг, някогашен и сегашен шеф, само че оказаха сериозна опозиция

Ако мислите, че има трус в управлението на държавното Пристанище Бургас ЕАД и се надявате на промени за пристанищните чиновници и служащи с освобождението на дългогодишния шеф Диан Димов, доста се лъжете. 

Току-що наш кореспондент засече Димов и неговия правоприемник на високия управителен пост Янко Мелконян да си пият уединени кафето в най-луксозното заведение на Морска гара.  И двамата нямаха тип на политически врагове - единият някогашен общински консултант и деятел на ГЕРБ, само че минал към Промяната още в първото им държавно управление, а новият - би трябвало да е човек, непосредствен най-малкото до премиера Димитър Главчев. 

Събеседници - обществени персони - единият управлявал до неотдавна, а другият - назначен със  заповед на министър Гвоздейков от предишния петък, се бяха отдали на изчерпателен, само че очевидно другарски диалог по " сдаването " на поста. 

При типа на нашия кореспондент и двамата скочиха и се разбягаха като нажилени от ято оси, с крясъци: " не желаеме да бъдем снимани ". В тил успяхме да хванем новия изпълнителен шеф на Пристанище Бургас ЕАД Янко Мелкомян, за който в Бургас никой в никакъв случай нищо не е чувал. 



От няколко дни тематиката със промяната на държавния порт е съществена измежду портовите служащи и моряците, тъй като това име в морския Бургас на никого нищо не приказва. 

" Откакто се помня - работя в този отрасъл, името ми е изцяло непознато във всяко отношение, обвързвано с морско дело ", сподели Тодор Георгиев, дълготраен съветник по ръководство на кораби. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР