кадри bTVВъпреки че в сряда имаха тежко предаване с първия

...
кадри bTVВъпреки че в сряда имаха тежко предаване с първия
Коментари Харесай

Гласят Мария Цънцарова за следващия „Денсинг старс”

кадри bTV

Въпреки че в сряда имаха тежко предаване с първия огромен предизболен спор, водещите на „ Тази заран ” по bTV Мария Цънцарова и Златимир Йочев гледаха онлайн финала на „ Денсинг старс ”.

По време на „ раздумката ” на утринния екип, сътрудниците започнаха да убеждават Цънцарова, че би трябвало да взе участие в идващото издание шоуто.


`); break case width
Водещата от своя страна се опита да трансферира това предизвикателство към тях. Синоптичката Стаси Цалова непосредствено си сподели, че е зле в танците и не е доктор Щонова, с цел да се оправя и с тях и с отговорностите си на родител.

Митко Тасев също беше прям, че това не е за него, тъй като изпитът, който най-вече му се е опънал в Спортната академия е бил тъкмо по национални танци.



Злати Йочев някак си никой не го и постави в сметките за възможните звездни танцьори. Единствено новинарката Поли Мечкуева сподели, че подготвена да се опитва на паркета.

Цънцарова непосредствено съобщи, че не желае да се излага, въпреки че към този момент има опит в танците, освен това с сътрудниците си Митьо Маринов и Леда Виденова. Това и беше припомнено от продуцента на предаването. Водещата обаче непосредствено размаха пръст и го заплаши въобще да не е посмял да пусне фрагменти от това осъществяване.



Колегите ѝ пък обявиха, че Цънцарова е идеална за „ Денсинг старс ” точно поради изказванието си, че не може да танцува, както и поради спортната си натура.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР