През тази седмица се очаква президентът на САЩ Джо Байдън

...
През тази седмица се очаква президентът на САЩ Джо Байдън
Коментари Харесай

Пекин се обяви против очакваните нови мита върху вноса на китайски продукти в САЩ

През тази седмица се чака президентът на Съединени американски щати Джо Байдън да разгласи налагането на спомагателни мита върху вноса на китайски артикули, в това число електрически автомобили, лекарства и фотоволтаици.

В коментар за това представителят на Министерството на външните работи Уан Уънбин, съобщи на днешната си конференция, че „ Китай постоянно е бил срещу едностранното налагане на спомагателни мита, което е в нарушаване на разпоредбите на Световната комерсиална организация “. „ Ще предприемем нужни ограничения за отбрана на справедливите си права и ползи “, добави той. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед49655 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед47182Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед66818Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед27491Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед19909Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78792Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77919„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77501В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин, сгъстяване  Валери Тодоров, поло </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР