Каквото и да ви нашепва навика на тялото и неразумния

...
Каквото и да ви нашепва навика на тялото и неразумния
Коментари Харесай

Не правете секс с бившия!

Каквото и да ви нашепва навика на тялото и неразумния мозък, не правете секс с някогашния. Знам, че има нещо успокояващо в докосването на добре прочут ухажор. Рутината е комфортна и не допуска никакви неприятни изненади. За нула време може да получите оргазма, за който сте тръгнали. Колкото и да си повтаряте, че вършиме секс единствено с цел да си запълвате времето, до момента в който пристигна време за верния за вас мъж, не се залъгвайте, поучава flagman.bg.

Все тая дали вършиме секс с експартньора си, тъй като ви е боязън да не сте сами, или тъй като това ще ви донесе полово наслаждение – най-после отново ще легнете в празното легло, па въпреки и със задоволено тяло. Моментните удоволствия са основата на дълготрайни увреждания в самоусещането. Когато продължите да вършиме секс с някого, който към този момент не е непрекъсната част от живота ви и с който не желаете в действителност да се събирате, това постепенно, само че отривисто отчупва късче от личната ви стойност.

Сценарият постоянно е еднакъв. Правите секс, той си потегля и когато хормоните ви още веднъж се наместят, ви заблъсква такава самотност, че ви идва да се ритате, задето сте пуснали тоя непрокопсаник още веднъж да ви бърка освен в снагата, само че и в душата. Разбира се, повтаряте си до пристъп, че това е чисто и просто един секс, само че най-вероятно няма да се появите с него в дома на родителите си на Коледа, нито ще кажете на сестра си, че още веднъж пъшкате полово в едно пространство с оня, дето преди няколко месеца ви е зарязал поради кой знае какво.

Вместо да се споделяте с предишното, не е ли по-добре да погледнете в любовните си съдбини? Ако продължавате да се търкаляте в постелята с някогашния по какъв начин ще намерите бъдещия? Докато „ единствено вършиме секс “ с тогавашния ни обичан, пропускате опцията да изчистите сърцето си от останките от него. Начинът да излезете от тоя обаян и гибелен кръг, е да спрете с безсмисления секс, който ви обезценява. Все едно всяка вечер да слагаме под възглавницата си курабийка, макар че сте на диета. Кого лъжете? По-добре крещете всяка заран в банята, че си струвате, че сте кралица и че заслужавате да получите съответното боготворене. Никой няма да се погрижи за вас, в случай че вие сами не го извършите.

Да спиш с някогашния, е все едно да си повтаряш мантрата, че чакането на новия не си коства. Като че ли е без значение, че всякога оставяш парченце от твоята фамилиарност за един бърз кеф. Колкото и да ви се ще да продължавате да го вършиме, помнете, че сексът с някогашния е гола вода, в която рано или късно ще се удавите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР