Каквото и да похапвате, никога не прекалявайте с неговата консумация.

...
Каквото и да похапвате, никога не прекалявайте с неговата консумация.
Коментари Харесай

НИКОГА не яжте повече от 1 кофичка на ден кисело мляко

Каквото и да похапвате, в никакъв случай не прекалявайте с неговата консумация. От край време се знае и споделя, че всичко в естествени дози няма да ни навреди и противоположното.

Ползите от киселото мляко са безспорни. Това всекиму е известно. Ако обаче желаете да извлечете максимума от потребните му субстанции, без да затормозявате организма си, не трябва да похапвате повече от 1 кофичка дневно.

Защо не повече от 1 кофичка дневно?

Ще създадем едно малко конкретизиране, обвързвано директно с неговия състав. Той се отличава от този на елементарното мляко, защото при процеса на ферментация се получава по-висока млечна захар.

Диетичните индикатори на този артикул също не са за подценяване, наред със здравословните му изгоди.
 Консумирайте кисело мляко за здрава и красива кожа Консумирайте кисело мляко за здрава и красива кожа
Киселото мляко е същинска супер храна за хубост на кожата. Полезните му свойства са били известни още в древността, в това число в роди...

Ниското наличие на мазнини в една кофичка мляко го трансформира автоматизирано в една от най-препоръчваните храни за диабетиците.

Специалистите обаче са безапелационни, че повече от 400 грама не трябва да се употребява, тъй като това може да докара до съществено натоварване на стомаха и проблеми с храносмилателната система. Дори е за предпочитане млечният артикул да се похапва в композиция с овесени ядки, затоплен мед или домашно сладко от рози.

Похапвайте кисело мляко, тъй като то е потребно за вас, само че бъдете рационални и не прекалявайте с количествата.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР