Централният защитник Тиаго Силва обяви, че се разделя с тима

...
Централният защитник Тиаго Силва обяви, че се разделя с тима
Коментари Харесай

Тиаго Силва обяви, че напуска Челси в края на сезона

Централният бранител Тиаго Силва разгласи, че се разделя с отбора на Челси. 39-годишният бразилец си потегля от „ Стамфорд Бридж “ като свободен сътрудник. Той дойде в Лондон като подобен през август 2020 година и оказа помощ на сините да завоюват Шампионската лига, Световното клубно състезание и Суперкупата на УЕФА.

„ Челси значи доста за мен. Дойдох тук с концепцията да остана една година, а в действителност прекарах четири. Това важи и за моето семейство, тъй като синовете ми играят за Челси. За нас е горделивост да сме от фамилията на Челси. През последните четири години постоянно давах всичко за Челси. Но всяко нещо има начало, среда и край. Надявам се, че не се разделяме вечно, а единствено за малко и в скоро време ще мога да се завърна в друга роля., мога единствено да кажа благодаря. Ще се върна “, съобщи Тиаго Силва във видео, оповестено от клуба в обществените мрежи.

За четирите си години в Челси бразилецът има изиграни 151 мача с девет гола и три асистенции. Той получи и капитанска лента на клуба.

Преди да мина в Челси бразилецът игра осем години за, а преди този момент и за Милан.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР