„Каквото и да направи министърът на културата, той е компетентен.

...
„Каквото и да направи министърът на културата, той е компетентен.
Коментари Харесай

Актьорът Филип Аврамов бесен на културния министър

„ Каквото и да направи министърът на културата, той е способен. Не считам за редно на апелите му да се дава втори късмет. Трябва ни човек с стоманен пестник в кадифена ръкавица. Такъв симптом не виждам в настоящия министър “, това показа пред „ България Днес “ артистът Филип Аврамов - Фицата.

Актьорът снима занимателно клипче, в което имитира прословутото видео от прозореца на кабинета на министъра на културата Атанас Атанасов, в което 32-годишният общественик благодари за честитките за рождения му ден.

Месец след видеото, което провокира спорни публични реакции, в това число с апели за оставка на министър Наско, Филип Аврамов към момента не се е срещал с него, макар отправените запитвания.

„ Звънях на писатели, художници и други създатели, никой още не се е срещал с него. Как ще схванеш от какво има потребност гилдията? Не става по този начин. Няма да стане до момента в който не се обърне към всички тези хора. От доста време желая среща с него. Кой ли не желае среща по два пъти с министъра, а още нямам отговор. Него го няма горкият. Трябва да си почине. Толкова огромно напрежение, че два месеца го няма. Вместо да се скъса от работа първите месеци “, споделя Фицата. Той упорства за промени в Закона за авторското право и меценатството.

„ Вече не желая да се виждам с министър Наско, няма какво да си кажем. Нека се огражда с хора, които го обичат и му споделят, че е доста готин, макар че знае, че не е. Приятен уикенд, прелестен мандат и всичко да е прелестно. И в случай че се излъже, че става за министър на културата “, сподели още Аврамов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР