Отборите на Португалия и Чехия стартират мачовете от група F

...
Отборите на Португалия и Чехия стартират мачовете от група F
Коментари Харесай

Време е за шоуто на Кристиано! Португалия излиза за първа победа на Евро 2024

Отборите на Португалия и Чехия започват мачовете от група F на Европейското състезание по футбол. 

Португалците са измежду главните любимци за успех на Евро 2024 поради огромното качество в състава си. Тимът ще бъде предвождан от своя капитан Кристиано Роналдо, за който това ще бъде рекордно шесто Европейско състезание. Още един мотив за огромните шансове на " мореплавателите " в шампионата е невероятното им показване в квалификационния цикъл.
 Румъния - Украйна 3:0 в мач от група E на Евро 2024
Румъния се подигра с фаворизираните украинци, сътворявайки първата огромна изненада на Евро 2024!

Страхотен мач за северните ни съседи и типичен триумф с 3:0

Те завоюваха своята група по решителен метод, спечелвайки всичките си 10 мача при голова разлика 36:2. По-рано тези месец иберийците изиграха цели три контроли, с цел да се приготвят за шампионата в Германия. Те записаха победи с 4:2 над Финландия и 3:0 над Ейре, само че изгубиха с 1:2 от Хърватия.

Чехите не са измежду огромните кандидати за европейската купа, само че не трябва да бъдат подценявани. Те също се класираха непосредствено за шампионата, откакто приключиха на второто място в своята квалификационна група. Съставът на Иван Хашек записа 4 триумфа, 3 ремита и 1 проваляне, като отстъпи на спечелилия групата Албания единствено поради индикаторите в директните мачове посред им. В дните преди началото на Евро 2024 тимът изигра две контроли, като първо завоюва с безапелационното 7:1 против Малта, а по-късно реализира сложна победа с 2:1 над Северна Македония.

Двата отбора имат общо пет мача между тях, като статистиката е изрично в интерес на Португалия: четири следващи триумфа за тях, до момента в който чехите завоюваха единствено първия мач на Европейското състезание през 1996 година. Последните две срещи посред им бяха преди по-малко от две години, като " мореплавателите " реализираха две победи в Лигата на нациите: с 2:0 като хазаин и с 4:0 като посетител.
 Франция не блестеше, само че реализира минимална победа над Австрия
Франция не блестеше, само че реализира минимална победа над Австрия

Вижте по какъв начин се разви срещата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР