Капитанът на Франция Килиан Мбапе е със счупен нос, обявиха

...
Капитанът на Франция Килиан Мбапе е със счупен нос, обявиха
Коментари Харесай

Мбапе е със счупен нос след мача с Австрия

Капитанът на Франция Килиан Мбапе е със строшен нос, оповестиха от болничното заведение в Дюселдорф. Нападателят пострада в края на. Мбапе удари носа си в рамото на Кевин Дансо, след което беше заменен наложително.

Първоначално се появи информация, че френският капитан ще бъде опериран в Дюселдорф. Това обаче не се случи и той единствено е прегледан. В обществената мрежа X Мбапе се пошегува: „ Да имате хрумвания за маска “.

Според селекционера Дидие Дешан обаче. „ Носът му е неприятно ударен. Засега няма да има интервенция, само че ситуацията наподобява комплицирано. И това изобщо не е добре за нас “, сподели Дешан.

Нападателят има 47 гола в 80 мача за националния отбор на Франция. Снощи той беше в основата на автогола на Австрия, само че към момента няма попадение на еврофинали, въпреки че има 12 гола на международни шампионати.

„ В момента няма смисъл да влизам в разнообразни хипотези. Ясно е обаче, че френският тим е по-силен с Килиан. Ако не може да играе, ще се борим без него “, приключи Дешан.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР