“Какво слуша светът - под такава рубрика и заглавието “Да

...
“Какво слуша светът - под такава рубрика и заглавието “Да
Коментари Харесай

„Кексът“ на Папи Ханс влезе в британско издание

“Какво слуша светът ” - под такава графа и заглавието “Да поговорим за кекс ” списание от медийната група на The Economist споделя за българския стихотворец Константин Трендафилов и неговата пародийна ария “Кекс “, заяви.
Let's talk about
— Simona Marinkova (@s_marinkova) Британското издание не пропусна да означи, че видеото към парчето изобилства от полови препратки , макар че на пръв взор демонстрира рутинни извършения по каланетика от 80-те. Текстът пък е тип “рецепта ” по какъв начин да си приготвите кекс.

Според The Economist обаче това кулинарно начинание разсънва неприлични асоциации у слушателите. Една от аргументите е, че на български език думата кекс прилича секс.
Във видеото алтер егото на Трендафилов изброява огромен лист от несгоди - комшия е одраскал колата му, колелото му е откраднато, понижили са му заплатата, само че неприятният шанс не го е сломил, тъй като “снощи върших кекс ” , написа изданието.

В същата графа то споделя и за съвременни реализатори в Узбекистан, Виетнам, Камбоджа и Нигерия. Папи Ханс не е инцидентен псевдоним . Трендафилов го избира, откакто чува името от баба си.

Той взема решение да го употребява за песента “Кекс ”, тъй като тя е друга от досегашните му планове и заслужава заслужен персонаж. За към 4 месеца парчето събра съвсем 7 млн. гледания в известен уебсайт за видео шерване .

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР