Какво да ви кажа, приятели? Живеем в свят, където короната

...
Какво да ви кажа, приятели? Живеем в свят, където короната
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Политици, описващи се като хомофоби , кръстосват мъжки шпаги в Брюксел

" Какво да ви кажа, другари? Живеем в свят, където короната е минимум странното нещо.
Крайното/популистко дясно е също толкоз извратено, колкото другия завършек на политическата скалата. Политици, описващи се като хомофоби и радетели на изконните фамилните полезности, кръстосват мъжки " шпаги " в Брюксел. Но са ги заловили единствено поради неспазването на локдаун-а. Каква подигравка ",.
 Унгарски евродепутат подаде оставка поради сексскандал в Брюксел Унгарски евродепутат подаде оставка поради сексскандал в Брюксел
Унгарският политик и евродепутат Йозеф Шайер подаде оставка, откакто беше арестуван на секс празненство в Брюксел в петък вечерта, нарушавай...
" Това не е изолиран случай. Други " националисти " споделят една постройка с шефа на ислямистите, тук, на Балканите.
Движения като BLM не си отварят устите, когато техни държавни управления бомбардират или финансират военни спорове в Африка и Близкия изток. Не си отварят и устите за големите проблеми на черна Африка и кървавите екплоатации за скъпи минерали. Това е същински расизъм, а не защитаването на нарушители против служители на реда.
Феминистките не си отварят устите за обрязванията на дамите в някои страни, не си отварят и за насилствените бурки в горещи климати, а в противен случай, лицата на Women`s March са хора като Линда Сарсур, която промотира забраждането и възбраната на жена да си демонстрира косата.
Либералните придвижвания по света не излизат по улиците да стачкуват против войните в Йемен, Сирия, Либия и други петролни/стратегически страни. Напротив, те излизат с цел да поддържат военни дейности. И да ни занимават със характерните полови желания на малцинства, които като че ли мъчително страдат от липса на публично внимание. А, и с броя на джендърите.
 Белгийски бойци устроили оргии по време на антитерористичната интервенция Белгийски бойци устроили оргии по време на антитерористичната интервенция
Редица белгийски медии, по-конкретно изданията La Dernière Heure и De Standaard, оповестиха за оргии по време на провеждането на а...
" Зелените " излизат да стачкуват против централи и се скъсват да пишат по мрежите, ползвайки преносими компютри и телефони, захранени от централи и създадени от компании, които замърсяват също толкоз природата.
Живеем в пост-Епстийн свят, в който множеството политици са очевидно извратени, бездетни, безхарактерни, нехаризматични, недалновидни ботове.
Преди няколко седмици австралийски боен призна за брутални закононарушения на австралийските военни в Афганистан, излязоха. Убивали са цивилни за " заякване " на душeвността на " миротворците ". Наричаме ги " миротворци ", несъмнено. И това се схваща единствено тъй като някой си признава години по-късно. Представете си какво ще излезе.
Получи ли малко мощ и власт човек, доста е мъчно да си остане " човек ". И борбата ни с короната и търсенето на ваксини няма да трансформират това нещо. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР