Какви са реакциите в социалните медии след новината, че Илън

...
Какви са реакциите в социалните медии след новината, че Илън
Коментари Харесай

The Cube: Илон Мъск идва в България

Какви са реакциите в обществените медии след новината, че Илън Мъск идва в България? Мария Кръстанова ще ни опише в The Cube.

Вчера в The Cube ви разказахме за коментар на Илон Мъск под фотография на Владислав Терзийски на Белоградчишките скали. И въпреки Мъск да съпостави пейзажа с този от известна видео игра, доста консуматори на обществените мрежи въпреки всичко показаха насладата си, че Крепостта е видяна. После пристигна и новината за възможна аудиенция на Мъск в България, и то по-конкретно в един ресторант в региона.

Важно е да кажем, че новината на този стадий не е доказана. Това не попречи на доста консуматори обаче, а и на политически фигури, да дават съществени бизнес оферти или да основават мемета и карикатури, които да осмеят цялата история. Предложения пристигнаха и от формалните сметки на Софийската опера и балет, както и от министерството на културата.

Някои консуматори пък използваха случая, с цел да посъветват Мъск да изнесе част от бизнеса си в България, защото тази сфера се развива много бързо тук. Други означиха, че въпреки новината към момента да не е доказана, тя е добър тласък да се ремонтират някои пътни и други мрежи в Северозапада. Подобрение, което несъмнено е належащо за жителите в тази част на страната и без Мъск да ни посети.

Ще следим с интерес дали милиардера ще ни посети през април, каквато е първичната информация, или ще се окаже следващата подправена вест, която подведе както огромни медии, елементарни жители, както и самия длъжностен министър на туризма.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР