Вече има повече яснота относно дългоочаквания сблъсък между милиардерите и

...
Вече има повече яснота относно дългоочаквания сблъсък между милиардерите и
Коментари Харесай

The Cube: Ще се случи ли боят в клетка между Мъск и Зукърбърг?


Вече има повече изясненост по отношение на дълго чакания конфликт сред милиардерите и бизнес съперници Илон Мъск и Марк Зукърбърг . След месеци взаимно подстрекателство в онлайн пространството, преди няколко дни, в персоналния си профил в Twitter най-богатият човек на света написа, че дуелът ще бъде предаван онлайн в личната му обществена мрежа. Успя обаче да хвърли подозрения дали в миналото ще забележим този мач в клетка, защото „ може да му се наложи интервенция на врата и на горната част на гърба “. Това е и повода, заради която към момента не може да се ангажира с дата.

Зукърбърг , за разлика от Мъск , не беше толкоз сбит. Веднага след туита на Мъск притежателят на Meta написа в новосъздадената си обществена мрежа Threads , че е „ подготвен още през днешния ден “ за дуел, само че към момента не бил получил удостоверение. Припомня, че самият той е предложил конфликтът да се състои на 26 август, само че позиция от страна на Мъск към момента няма.

Единственото несъмнено към този миг е, че приходите от събитието, оценени на стойност към 330 милиона $, ще отидат за щедрост за ветерани. Загатна се и за местоположението на мача. В една от многочислените замяна на реплики в обществените мрежи, Мъск предложи седалището на Световната организация по смесени бойни изкуства, основано в Лас Вегас .

Междувременно доста консуматори не престават да се питат какъв е смисълът на мача. Мъск отговори на един подобен въпрос, казвайки, че " Това е цивилизована форма на война. Мъжете обичат войната ".

Враждата сред двамата милиардери стартира малко откакто Meta пусна конкурентното на Twitter приложение Threads . Тогава Мъск съобщи, че е подготвен за пердах в клетка, а Зукърбърг му отговори просто: „ изпрати ми локация “.

Предстои да забележим по какъв начин ще продължи сагата сред Мъск и Зукърбърг , само че по всичко наподобява, че и двамата упражняват крепко. 52-годишният притежател на Twitter съобщи, че подвига тежести по през целия ден, в това число по време на работа. Освен това, напомня, че е израснал в Африка , където имал „ няколко съществени сбивания “. 39-годишният Зукърбърг от своя страна е по-обран в показността, само че въпреки всичко напомня, че тренира постоянно бойни изкуства, и даже има извоювани няколко медала от шампионати.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР