Реклама на Българската асоциация на професионалистите в мениджмънта на хотели,

...
Реклама на Българската асоциация на професионалистите в мениджмънта на хотели,
Коментари Харесай

The Cube: Кампанията на хотелиерите „Чиста е!“ стана обект на подигравки

Реклама на Българската асоциация на експертите в мениджмънта на хотели, която цели да успокои туристите след гърмежа на язовира " Нова Каховка " и евентуалното замърсяване на Черно море, провокира вълна от реакции в обществените мрежи. Организацията приканва хората да се снимат, стъпили на плитко във водата, сочейки я с ръце. На фотосите виждаме и надпис на няколко езика, който гласи " Чиста е ". Целта е да насочат позитивното обръщение и да успокоят туристите, че качеството на морската вода не е наранено. Желаещите да се включат би трябвало да изпратят трите си имена, длъжността си и датата, на която са се снимали.

Кампанията идва на фона на опасенията, че токсични и други замърсяващи материали ще се влеят в Черно море след удара по язовирната стена " Нова Каховка " в Украйна, а това от своя страна, ще заплаши летният сезон, опасяват се хотелиерите.

Рекламата провокира опонира реакции в онлайн пространството. Някои консуматори създаваха колажи и карикатури, осмивайки концепцията. От Сдружението на заведенията в България пък взеха решение да се пошегуват като разгласиха снимка-колаж на своя ръководител. Ричард Алибегов е с изменена служба на „ заповедник “, а името му е променено на Нептун.

Министърът на туризма също се включи в наклонността и показа фотография във Facebook профила си дружно от морето, очевидно пробвайки да увери туристите в чистотата на море.

Организаторите прецизираха за Euronew Bulgaria, че акцията публично започва в четвъртък, а фотосите са единствено апел към хотелиерите да се включат.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР