Каква вечер ни чака след шоуто на Кубрат и Джошуа!

...
Каква вечер ни чака след шоуто на Кубрат и Джошуа!
Коментари Харесай

Транссексуална и кметица в битка за последната плеймейтка

Каква вечер ни чака след шоуто на Кубрат и Джошуа! Новата носителка на купата “Мис Плеймейт ” за 2020 година, ще бъде определена с атрактивно онлайн шоу. Финалът на състезанието за сексапилни и провокативни дами е едно от дребното всемирски събития на сезона, които не бяха анулирани в локдауна, написа " Марица ".

Тази година изключително внимание провокира присъединяване на първата у нас и втора в света транссексуална участничка - 23-годишната пловдивчанка Симона Галинова. Тя споделя, че още на 16 почнала да се приготвя за промяна на пола, а самата интервенция направила в Бразилия.

Симона произлиза от семейство на елементарни бачкатори. Мечтае да се занимава с мода, само че сега е безработна. Издържа я приятелят й, а тя запълва времето с шопинг.

Признава, че всичките й гаджета се изненадвали, че е транс, само че я подкрепяли.

Скандална кандидат-кметица на Момин проход също е измежду претендентките в състезанието. 34-годишната Диана Габровска стана обект на доста мнения откакто нейни еротични фотоси заляха обществените мрежи предходната есен. Медицинска сестра, студентки, танцьорки и емигрантка също са измежду претендентките за купата.

Организаторите оповестиха, че към този момент са възнамерявали новаторски формат за провеждането и излъчването му. Заради епидемиологичната конюнктура церемонията ще бъде без аудитория, а финалът ще се излъчва напълно онлайн на playstar.bg.

На сцената с участничките в състезанието ще се появят и редица реализатори, измежду които Мария Илиева, Анелия, Иво Димчев и група “Мастило ”.

Тазгодишното българско издание е финалът на популярния формат “Playmate of the Year ” въобще. Както бе обявено през април, “мъжката библия ” спря всички живи изяви, както и хартиените си издания в по-голямата част от света и българският конкурс ще бъде последният извършен. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР