Както съобщава Главното разузнавателно управление на Украйна, в редица руски

...
Както съобщава Главното разузнавателно управление на Украйна, в редица руски
Коментари Харесай

Москва се готви за обсада

Както оповестява Главното разследващо ръководство на Украйна, в редица съветски райони, в това число в Москва, е обявен режим на контратерористична интервенция. Той разрешава на силите за сигурност да прослушват всички диалози и да ревизират кореспонденцията, да реализират арести и обиски без координиране, да влизат наложително в частни и в служебни пространства, да употребяват колите на жители и организации, както и да изключват всички типове връзки.

" Москва на практика е изолирана от силите на полицията и от военните, на всяко кръстовище и на изходите на града има засилени патрули. Из града се движат доста рейсове без номера и опознавателни знаци, които са цялостни с въоръжени лица ", се споделя още в известието на украинското разузнаване.

В съветската столица е спрян междуградският превоз, спрени са и товарните и пощенските транспорти. Същевременно се вършат всеобщи огледи на транспортните средства, като акцентът е върху огромните закрити фургони. Има и данни, че в Москва привеждат в подготвеност цялата военна техника, която до момента е била в запас.

Агенция " Интерфакс ", базирайки се на регулаторния орган Роскомнадзор, предава, че на територията на Русия са блокирани редица интернет снабдители, с цел да не се допусне разпространението на апел за присъединяване във военния бунт.

Вижте и това видео на Дъждовни води: 

Какво се знае за бруталната съветска частна войска " Вагнер "

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

 

 

Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР