Както писахме по-рано днес, оказа се, че Красимир Каракачанов, известен

...
Както писахме по-рано днес, оказа се, че Красимир Каракачанов, известен
Коментари Харесай

Агент Иван се ИЗПЛЮ в лицето на избирателите си, разполагайки телеса в палат за 500 бона! Къде е НАП? Къде е комисията за незаконни имущества?

Както писахме по-рано през днешния ден, оказа се, че Красимир Каракачанов, прочут като Агент Иван от Държавна сигурност, е направил солидна покупка на апартамент на стойност над половин милион лв..

По последни данни, двамата със брачната половинка му имат декларирани едвам към 60 000 лева Не можем да не си зададем въпроса от кое място са парите на господина с кълбовидна форма и ще се самосезира ли Национална агенция за приходите за въз тлъстата сума хвърлена за жилище?

Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество, която напоследък е по-дейна от нормалното, ще обърне ли внимание на немалката сума, платена от джоба на охранения министър?

В своя отбрана Каракачанов разгласи, че е изтеглил заем от 70 000 лева, с цел да доплати новата облага. Дали ще го погасява е обособен въпрос и в случай че да, с чии пари? С нашите схваща се- парите на съзнателните данакоплатци! Къде обаче са 70 000 и къде 528 546 лева, каквато е точната цена на закупения от него парцел?

Преял с власт и пари и устойчиво охранен, Шкембе Воеводата се шири в дворец, до момента в който народът изнемогва. Това ли е патриотичната концепция и визията за родолюбие? Драпа със зъби и нокти да остане непременно във властта, че не дай си Боже кранчето от шефовете от ГЕРБ да бъде спряно.

Тогава ще се наложи да се сбогува с разхищението на пари, дворците, жилищата, скъпото вино и чеверметата, или най-малко да ги ограничи до най-малко. Красимир Каракачанов и "компания " най-безцеремонно излъгаха и предадоха своите гласоподаватели, които им гласоподаваха доверие, подведени от гръмките обещания и клетвите в национализъм от мръсните усти на следващите безродници.

Вече встъпили във власт, алчните мекерета демонстрираха нокти, зъби и шкембета и се изплюха присмехулно в лицето на всеки, който е поставил хиксът до техния номер в изборната бюлетина. Плюят, смеят се безочливо, лежешком в жилищата си за по половин милион, преживяйки скъпи делекатеси и пиейки напитки на първокласни марки, до момента в който драгия гласоподавател още веднъж умува по какъв начин да изкара месецът, кое да заплати, от кое да се лиши. Ако заплати консумативите, няма пари за храна. Ако се ресурси с храна за ревящите си от апетит дечица, няма за ток и вода.

Ето това съставляват, народе вашите патрЕоти! Разплули телеса в спални от балдахин под ръчно изрисувани тавани ви се смеят с глас, до момента в който вие още веднъж ридаете безутешно! Нека ви е за урок!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР